25n
25N
25N

Les Arts reprén el servei regular de visites guiades

A partir del dia 9 de juny, es podrà visitar l’edifici dimecres i dijous, en horaris de 10.30 h, 12.00 h, 13.30 h i 16.00 h

Les Arts reprén el servei regular de visites guiades
08/06/2021 -

El Palau de les Arts reprén el seu servei regular de visites guiades per l’edifici, a partir del dimecres 9 de juny, amb un recorregut segur i ajustat als protocols sanitaris establits pel centre cultural per a totes les activitats obertes al públic.

De manera setmanal, Els Arts obrirà les seues portes dimecres i dijous amb quatre torns d’accés: 10.30 h, 12.00 h, 13.30 h i 16.00 h. L’itinerari, d’una hora de duració, permetrà conéixer els detalls arquitectònics i tècnics de l’edifici, així com els seus espais més singulars: la Sala Principal, l’Auditori, les Terrasses de les Palmeres o les instal·lacions del Centre de Perfeccionament, entre altres. El servei també podrà concertar-se en anglés.

Els Arts recorda que el recorregut per les diferents sales i aules únicament està condicionat pels possibles treballs vinculats a la programació del teatre, com poden ser audicions, proves tècniques, assajos així com la celebració dels mateixos espectacles.

Abans de començar l’itinerari, serà necessari permetre la presa de temperatura per part del personal acreditat. En tot moment, els visitants hauran de fer ús obligatori de la màscara, així com mantindre la distància de seguretat interpersonal. Els Arts informa que hi haurà diferents punts disposats amb gel hidroalcohòlic al llarg de la visita per l’edifici.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 11 euros per al públic general i els 8,80 euros, que es reserven per a xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys, persones majors de 65 anys i/o jubilades, pensionistes, persones amb discapacitat i aturades. Per a aplicar aquesta tarifa, serà necessari mostrar el pertinent document acreditatiu.

Les Arts recomana en aquests moments la compra d’entrades en línia per a garantir plaça en els torns de visites davant la vigent reducció d’aforaments que exigeixen les mesures contra la propagació del coronavirus. Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el següent correu electrònic: visitalesarts@dtaocioyturismo.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × dos =