25n
25N
25N

Les Arts premia als guanyadors del seu concurs didàctic amb l'assistència a la seua última funció de 'L'elisir d'amore'

Les Arts premia als guanyadors del seu concurs didàctic amb l'assistència  a la seua última funció de 'L'elisir d'amore'
13/10/2016 -

El Palau de les Arts Reina Sofia ha premiat amb l’assistència a l’última funció de ‘L’elisir d’amore’, de Donizetti, a l’alumne guanyador del concurs CreaLesArts, promogut per al disseny de la nova imatge del seu programa educatiu.

El guanyador i els seus companys de classe del Col·legi Sagrat Cor Germans Maristas de València han gaudit aquest dimecres del fresc i divertit muntatge de Damiano Michieletto que situa aquesta òpera belcantista en la valenciana platja de la Malvarrosa.

L’enclavament operístic va engegar CreaLesArts la passada temporada entre els participants de ‘Dibuixar la música’. Els estudiants, en l’aula i sota la supervisió del seu professorat d’educació artística, es van encarregar d’elaborar la seua proposta per al nou logotip que acompanyarà a la programació educativa del Palau de les Arts durant les dues pròximes temporades.

El departament d’educació del centre d’arts va rebre més de 500 dibuixos d’alumnes de diferents centres educatius de la Comunitat Valenciana, amb edats compreses entre sis i deu anys. Després d’una primera selecció, el jurat presidit per l’intendent Davide Livermore va triar el disseny guanyador que ha sigut presentat aquest dimecres.

La resta de proposades finalistes s’utilitzaran per a una exposició dins de les activitats previstes en el programa didàctic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 10 =

museo prehistoria