25n
25N
25N

Les Arts oferirà en 'streaming' l'òpera 'Il tutoritze burlato' de Martin i Soler amb la col·laboració de Turisme

Turisme i Els Arts aposten per la generació de continguts digitals i la cerca de nous públics en el seu quart conveni de col·laboració [.]

Les Arts oferirà en 'streaming' l'òpera 'Il tutoritze burlato' de Martin i Soler amb la col·laboració de Turisme
03/11/2020 -

El Palau de les Arts oferirà l’emissió en ‘streaming’ de l’òpera ‘Il tutoritze burlarto’, de Vicente Martín i Soler, el pròxim 20 de novembre a les 20.00 hores a través de la pàgina web de les Arts gràcies a la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana.

Així ho han anunciat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president del Patronat dels Arts, Pablo Font de Mora, després de la signatura del quart conveni de col·laboració entre totes dues entitats.A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 220.000 euros.

Segons ha explicat el secretari autonòmic de Turisme, “quatre anys de convenis han generat una aliança ferma per a la defensa del turisme cultural en la Comunitat Valenciana de la mà de l’òpera i d’un referent com és, el Palau de les Arts”. Al seu judici, “haver trobat aquesta línia de treball de la Generalitat amb el coliseu més emblemàtic que tenim, ens sembla un encert”; al mateix temps que ha destacat que “situar València com una ciutat referent, oberta i cosmopolita ens semblava fonamental i constitueix una peça clau de la proposta de valor del nostre territori”.

Colomer ha destacat que “al març va canviar el guió per a tots, que encara estem reescrivint, però no dubtem ni un instant a mantenir aquest conveni, en la necessitat de construir marca i no deixar de sostenir aquesta aliança”. El titular de Turisme ha volgut ressaltar “la necessitat actual de cultivar nous públics a través de les eines digitals”, i ha avançat que per al 2021 el seu departament mantindrà l’aliança amb el Palau de les Arts.

Per part seua, el president del Patronat de les Arts ha recordat les principals línies de treball en els últims quatre anys, que es resumeixen en accions de visibilitat i promoció, tant en l’àmbit nacional com l’internacional, així com noves propostes de maridatge entre les arts escèniques i altres disciplines, com la gastronomia.

En aquest sentit, Pablo Font de Mora ha subratllat que el nou conveni recull un apartat dedicat a la generació de continguts digitals i a la cerca de nous públics, en el qual s’inclou l’emissió ‘online’ de ‘Il tutoritze burlato’, de Vicente Martín i Soler. Les Arts’ oferirà, en obert i de forma totalment gratuïta, l’únic títol que l’operista valencià més internacional va compondre a Espanya abans d’emprendre la seua carrera europea de la mà en una producció realitzada per consolidats professionals de la Comunitat”, ha apuntat.

Dos valencians de consolidada trajectòria, Cristóbal Soler en el fossat i Jaume Policarpo com a responsable de la posada en escena, són els artífexs de ‘Il tutoritze burlato’, la segona producció pròpia que Les Arts ofereix aquesta temporada després de la versió semiescenificada de ‘Così fan tutte’, de Mozart, que va inaugurar la temporada.

El repartiment està format pels artistes del Centre de Perfeccionament Palau de les Arts Aida Gimeno (Violante), Ezgi Alhuda (Dóna Menica), Oleh Lebedyev (Fabrizio) i Omar Lara (Pippo), juntament amb els cantants valencians David Ferri (Don Lelio) i Gonzalo Manglano (Anselmo).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + sis =