caixa popular

Les Ames de casa Tyrius d'Alfafar celebren la seua setmana cultural

Al març van ser guardonades amb el premi d'”Entitat rellevant” que atorga la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar

Les Ames de casa Tyrius d'Alfafar celebren la seua setmana cultural
31/05/2017 -

L’Associació d’Ames de casa i Consumidors Tyrius d’Alfafar ha organitzat nombroses activitats per a celebrar, un any més, la seua setmana cultural que acabarà divendres que ve dia 2 de juny.

A la inauguració, que va tenir lloc el dilluns, va assistir l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara al costat d’altres membres de la Corporació Municipal. En este acte van poder veure l’exposició dels treballs realitzats en l’entitat durant enguany i xarrar amb les i els assistents a l’acte.

Per als pròxims dies les ames de casa Tyrius han organitzat activitats com un concurs de truites o una obra de teatre que tindrà lloc dijous que ve a les 19.00 hores. Activitats a les quals estan convidats a participar tots els veïns i veïnes del municipi.

A més, el divendres celebraran una missa d’acció de gràcies a les 12.30 hores i després un menjar en la sala Rex Natura d’Alzira com a tancament d’este exercici i posant la vista en nous projectes per a després de l’estiu. D’altra banda, el dia 17 de juny s’ha organitzat un viatge cultural al Monestir de Ucles amb un menjar en la localitat madrilenya de Chinchón.

Enguany, les mestresses de casa Tyrius celebren el seu 37 aniversari en el municipi. Des del començament han organitzat activitats culturals i d’oci per als i les alfafarenses. Com a mostra a la labor que realitzen, van ser guardonades amb el premi d'”Entitat rellevant” en els premis que atorga la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar. Uns premis que reconeixen la trajectòria de dones i entitats del municipi que són un exemple en igualtat de gènere.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios