25n
25N
25N

L'equip de govern de Paiporta redueix un 75% la despesa en telefonia mòbil en un any

L'equip de govern de Paiporta redueix un 75% la despesa en telefonia mòbil en un any
19/09/2016 -

L’equip de govern de Paiporta, format per Compromís, PSOE i PodEU, ha aconseguit reduir la factura de telefonia mòbil de l’Ajuntament un 75% en un any. Amb un número de línies similar, al voltant de 33, que fan servir tant càrrecs polítics com personal municipal, s’ha passat d’una despesa d’aproximadament 1.500 euros en maig de 2015 als poc més de 375 en maig de 2016.

Aquest estalvi s’ha produït gràcies a la política de reducció de despeses portada a terme per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, i a la renúncia de les regidores i regidors a prestacions que han considerat innecessàries, com les tabletes Apple de les quals sí que disposava l’anterior equip de govern, amb majoria absoluta del PP.

Des de la regidoria i el departament de modernització també s’han renegociat les condicions del contracte de telefonia amb la companyia subministradora, ajustaments que han permés una reducció del 65% de la factura des de juny de 2015, ja amb el nou govern, fins a un any després. S’ha passat d’una despesa en telefonia mòbil de 1.068 euros a, 12 mesos després, una de tan sols 375, amb un total de 33 línies contractades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 4 =