25n
25N
25N

L’entitat social Kanguros_LV convoca el seu II Concurs de Contes Breus per a escolars de Burjassot

L’entitat social Kanguros_LV convoca el seu II Concurs de Contes Breus per a escolars de Burjassot
15/03/2017 -

Després de l’èxit i la positiva resposta dels centres educatius de Burjassot en l’edició del passat any, l’entitat social Kanguros_LV ha llançat el seu II Concurs de Contes Breus amb el lema “Un món millor”.

Com a novetat, en l’edició d’enguany, el concurs ha ampliat els cursos escolars participants en el mateix; cursos que van des de quart de primària fins a primer d’ESO. El termini de presentació dels originals que entraran a concurs està obert fins al 3 d’abril i els treballs podran presentar-se tant en els Centres Escolars de Burjassot als quals pertanyen els alumnes participants, com en la seu de Kanguros, en el c/Rocafort, 1 o bé per correu electrònic, escanejat a sanchez_manzoi@gva.es. El lliurament de premis als guanyadors es realitzarà el diumenge 23 d’abril en el Parc de la Granja, en el marc de la II Fira del Llibre Solidari de segona mà.

Podran participar en el concurs, tal com s’ha assenyalat, els estudiants de quart a sisè de primària i de primer d’ESO matriculats en col·legis de Burjassot o bé que cursen els seus estudis fóra del municipi, però estiguen empadronats en el poble. Els contes presentats a concurs hauran de ser originals i inèdits i cada participant només podrà presentar un conte de forma individual; conte que haurà d’estar escrit a mà i amb àlies. En una fulla a banda l’estudiant haurà d’indicar les seues dades personals. Tindran una extensió màxima d’un foli A4.

Del total de contes rebuts, el jurat seleccionarà tres finalistes, de cada categoria, entre els quals es triarà un primer, un segon i un tercer lloc. El lliurament de premis, tal com s’ha assenyalat unes línies més amunt, tindrà lloc el diumenge 23 d’abril a les 12 hores en el Parc La Granja, dins de la II Fira del Llibre Solidari que es desenvoluparà al llarg de tot el cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 9 =