25n
25N
25N

L’Eixereta alberga “Collage”, un espectacle de circ matinal per a tots els públics

L’Eixereta alberga “Collage”, un espectacle de circ matinal per a tots els públics
30/11/2018 -

La paraula “collage” procedeix del francés i es refereix a la tècnica artística que consisteix a compondre una obra unint imatges, fragments, objectes i materials de procedències molt diverses. Doncs bé, la companyia Bot Project es serveix d’aquesta veu francesa per a explicar de què va l’espectacle amb el qual arriba a Burjassot diumenge que ve, 2 de desembre.

Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d’objectes i altres dosis d’enginy i humor són els variats elements que integren el seu particular “Collage”. Tot aquest mix dóna lloc a un espectacle de circ per a tots els públics, ple de diversió, que tindrà lloc al Parc de L’Eixereta, a partir de les 12h, amb entrada completament lliure i gratuïta.

Ángel de Miguel, Lucas Ruiz i Amaya Mínguez integren Bot Project, una companyia creada en 2007 quan els seus components van unir les seues aptituds interpretatives i acrobàtiques per a la creació d’un número de circ i trampolí per a la Mostra de l’Associació de Circ Rogelio Rivel en la Mercè 2007. Des de llavors han realitzat més de dues-centes representacions de “Collage”, xou que va aconseguir guanyar el Premi del Públic del Festival de Teatre de Vilanova de la Serena i la nominació en els Premis Zirkolika al millor espectacle de carrer.

Amb “Collage”, dos homes suspesos en l’aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la serietat i la rigidesa que requereix el guió. Al principi, tot ix com estava previst, però prompte una ànsia de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d’aquesta història. Així, entre salts i més salts, el duo d’intrèpids artistes imposarà les seues normes, creant situacions còmiques i veritablement boges amb l’objectiu de crear el seu propi espectacle, un espectacle ingràvid, entre el cel i la terra, mai millor dit.

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot s’ha llançat de ple a la piscina cultural i, després del pas d’espectacles de “Gag Movie”, d’Yllana, “Merlín, un musical de leyenda”, de Trencadís i ara de Bot Project, es prepara per a oferir a la ciutadania el pròxim espectacle cultural. El 23 de novembre arribarà al Tívoli “Xiquetes que no tenim ni puta idea”, una reflexió en forma de monòleg en valencià molt particular i no mancat d’humor, sobre la igualtat i els estereotips de gènere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − quatre =

CCCC
torrent