25n
25N
25N

“Lego Batman” i “Logan” aterren en el Cinema Tívoli

“Lego Batman” i “Logan” aterren en el Cinema Tívoli
08/03/2017 -

Avança el mes de març i l’aventura i el cinema basat en el còmic de ciència ficció protagonitzaran el cap de setmana, en el Cinema Tívoli de Burjassot, del 10 al 12 de març amb dos títols: “Logan” i “Lego Batman”.

La primera pel·lícula, “Logan”, no recomanada per a menors de 12 anys, pertanyent al cicle de X-men, és l’última de la trilogia Lobezno, basada en els comics de Wolverine (Lobezno) de Marvel Comics. Protagonitzada per l’incombustible Hugh Jackman, la trama ofereix un panorama fosc i desolador, en el qual els mutants han desaparegut i els que queden han d’enfrontar-se a la vellesa, Logan sembla tenir remordiments pel que ha fet en el passat. Sense els seus poders, per primera vegada, Logan és veritablement vulnerable. Després d’una vida de dolor i angoixa, sense rumb i perdut en el món on els X-Men són llegenda, el seu mentor Charles Xavier ho convenç d’assumir una última missió: protegir a una jove que serà l’única esperança per a la raça mutant. “Logan” es projectarà el divendres 10 i el dissabte 11 a les 22:30h i el diumenge 12 de març a les 19:30h.

Aquest mateix cap de setmana arriba també al Cinema Tívoli la pel·lícula d’animació “Lego Batman”, que es projectarà el divendres i el dissabte a les 19h i el diumenge a les 17h. Aquest spin-off arriba amb el mateix esperit irreverent i divertit de “Lego, la pel·lícula” (2014), centrant-se en el personatge de Batman i en l’univers dels superherois de DC Còmics, des de l’òptica de la coneguda empresa de joguets. En aquesta ocasió, l’irreverent Batman, que també té una mica d’artista frustrat, intentarà salvar la ciutat de Gotham d’un perillós vilà, el Joker. Però no podrà fer-ho solament, i haurà d’aprendre a treballar amb els seus altres aliats. Lego Batman és una pel·lícula recomanada per a tots els públics.

Gaudir de les millors estrenes sense eixir de Burjassot, en el cinema Tívoli, té un preu únic per entrada de 4 euros i les mateixes es poden adquirir, en la taquilla del Centre Cultural Tívoli, des d’aproximadament una hora abans de l’inici de cada projecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =