caixa popular

L'Ecoparc de Paterna, en l'equador de la seua construcció

La regidora d’Infraestructures, Núria Campos ha visitat hui les obres de la nova instal·lació, de la qual ja hi ha feta un 45%, i la construcció del qual continuarà durant aquest estiu, la qual cosa permitirà que estiga finalitzada al setembre, gairebé un mes abans del previst

L'Ecoparc de Paterna, en l'equador de la seua construcció
14/07/2017 -

El bon ritme al que van els treballs de construcció del futur Ecoparc de Paterna, que estan gairebé al 50%, permetran que la instal·lació estiga finalitzada abans del previst, la qual cosa significa que al setembre la infraestructura estaria acabada i a l’octubre podria estar ja operativa.

Així ho ha anunciat hui la regidora d’Infraestructures, Núria Campos després de visitar les obres al polígon industrial Tàctica on s’està aixecant el que serà l’Ecoparc més gran de tota l’àrea metropolitana, que és de tipologia D, en una parcel·la municipal de 5.000 m2.

“Ja s’ha realitzat el moviment de terres, s’han aixecat els murs dels molls i s’ha construït la caseta de control i el clos mancant la part superior”, ha concretat la regidora al mateix temps que ha indicat que “les obres no pararan a l’estiu perquè la instal·lació pugua estar acabada i en marxa el més aviat possible”.

La nova instal·lació tindrà 18 contenidors de recollida de residus, de 27 m3 i 16 m3, on els veïns podran dipositar de manera diferenciada restes de poda, fusta, matalassos, vidre, paper i cartró, escaiola, enderroc, voluminosos, pneumàtics, envasos lleugers, etc. A més, albergarà dos edificis: una caseta de control de 25 m2 i un espai de 68 m2 amb coberta ventilada per a l’allotjament dels contenidors de residus perillosos i RAEE’s (olis, residus plàstics, metalls, fluorescents, piles, aerosols, tòners, bateries radiografies).
A més, aprofitant el desnivell de la parcel·la, s’han projectat dues plataformes a diferent nivell, mitjançant murs de formigó “in situ”, per facilitar a l’usuari la descàrrega dels residus des del cotxe fins a cadascun dels contenidors.

La parcel·la disposarà de dues sortides i entrades independents: una per a vehicles particulars i una altra per a camions de càrrega i descàrrega de contenidors així com d’una bàscula, a petició pròpia de l’Ajuntament de Paterna.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats