25n
25N
25N

L’AV Nucli Antic i L’Almara presenta la seua revista cultural amb un especial dedicat a l’Horta

L’AV Nucli Antic i L’Almara presenta la seua revista cultural amb un especial dedicat a l’Horta
29/03/2017 -

Divendres que ve, 31 de març a les 19 h, en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, tindrà lloc la presentació de la revista cultural publicada anualment per l’Associació de Veïns Nucli Antic i L’Almara de Burjassot. Després de mesos de treball, l’associació està a punt de presentar el núm. 18 d’aquesta edició que amb tanta cura ha preparat.

En l’acte de presentació de la revista, intervindrà, en primer lloc, Jesús Delegido, qui és president de l’AV Nucli Antic per a, a continuació, cedir la paraula a l’alcalde de Burjassot, Rafa García. La presentació comptarà també amb la presència de Ferran Esquilache, Doctor en Història Medieval per la Universitat de València, qui oferirà una ponència sobre la història dels regadius en l’horta de València.

Tots els presents rebran un exemplar de la nova revista cultural Nucli Antic, tant els autors i col·laboradors que han participat en la seua redacció, com les persones que tinguen el gust d’assistir a la pròpia presentació de la revista que, en aquesta última edició, dedica tot un dossier especial a realitzar una cuidada aproximació a l’Horta de Burjassot, a la de València i al món agrari en general, des de diferents punts de vista. A més, la revista inclou les seccions de sempre com, per exemple, la memòria d’activitats de l’associació, articles d’actualitat i d’interés, un espai per a la reivindicació i diferents articles sobre la Història local.

La presentació de la Revista Cultural Nucli Antic conclourà amb un refrigeri, a força d’orxata, per a tots els presents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =