caixa popular

L’associació comarcal LGTBI Iguals de l'Horta Sud celebra el seu primer acte a Torrent

L’associació comarcal LGTBI Iguals de l'Horta Sud celebra el seu primer acte a Torrent
23/06/2017 -

Ahir de vesprada, la sala d’actes de la Casa de la Cultura de Torrent va acollir la jornada “Cultura, Diversitat i Drets de Convivència de la Gent” presentada i moderada per Alfred Ribera, president de l’associació comarcal LGTBI Iguals de l’Horta Sud, i Ernest Gómez de Gent&Pol (Horta Nord).

A més, hi va assistir un regidor de cada grup polític: José Antonio Castillejo per part del PSOE, M. Carmen Silla per part de Compromís Torrent, Jaume Santonja per part de Guanyant Torrent, Francisco Cubas per part de Ciutadans i Nacho Carratalá per part del PP. Tots ells oferiren el seu punt de vist i agraïren l’oportunitat de participar en l’acte.

A continuació començà la segona taula redona amb les ponències de Vicent Bataller, president de l’associació Sexòlegs sense Fronteres i metge psicoterapeuta de professió. Vicent parlà de la seua trajectòria, de la creació en 1989 del Telèfon Jove de la Sexualitat i de la lectura de la seua tesi en 1995. També va crear altres telèfons a diferents pobles, com ara a Burjassot (Info-SEX), a Xàbia (Món Jove) i a Gandia (Diversidad), en serveis d’informació i promoció de la salut sexual per a adolescents i jóvens. Seguidament, Encarna Redón, exregidora de l’Ajuntament i  molt vinculada al teixit associatiu de la ciutat, parlà de la diversitat i la multiculturalitat des del punt de vista més associatiu.

Després fou el torn de Jokin Egaña, gerent d’empreses LGTBIfriendly, qui presentà la seua empresa de consultoria per a empreses pel que fa a la normativa LGTBI al món laboral.  Elena Verdeguer, policia local de Torrent i integrant d’UCPOLCV (Unió de Comandaments de Policia Local de Valencia), parlà de la diversitat al món policial i tractà diversos temes com, per exemple, l’assetjament.

Per a acabar, intervingué Víctor González en qualitat d’activista LGTBI, i parlà de diferents punts de vista polític i activista i de com va evolucionant la societat respecte del col·lectiu LGTBI. Una vegada acabades estes intervencions, l’alcalde Jesús Ros va donar les gràcies i l’enhorabona a l’associació pel seu primer acte.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats