25n
25N
25N

L'Associació Al-Andalus Burjassot celebra la II Setmana Cultural

L'Associació Al-Andalus Burjassot celebra la II Setmana Cultural
07/09/2016 -

De l’11 al 18 de setembre, l’Associació Al-Andalus Burjassot celebrarà la segona edició de la seua Setmana Cultural, amb quatre dies temàtics de diversió, acompanyats de moments emotius. Els actes començaran el diumenge 11 de setembre, en el Centre Cultural Tívoli on, a les 11h, se celebrarà la Coronació de les Reines. El dilluns 12 i el dimarts 13 de setembre, els socis d’Al-Andalus Burjassot gaudiran de dos “Días de Juegos” de taula, a partir de les 19:30h. Després de les finals dels campionats, el dimarts a les 22:30h, se celebrarà El Sopar de Germandat per a Socis.

El dimecres 14 de setembre serà el “Día de la Mujer” en Al-Andalus, que se celebrarà, a partir de les 20:30h, amb taller d’artesania per a la creació de falques flamenques. Després del taller, tots els socis i sòcies gaudiran d’un altre sopar de germandat. El “Día dels Peques” tindrà lloc el 15 de setembre, amb un conjunt de tallers de treballs manuals imaginatius, que tindrà lloc des de les 19:30h. Finalitzats estos, els socis i sòcies tornaran a reunir-se per a sopar en germandat.

La Segona Setmana Cultural d’Al-Andalus Burjassot avançarà fins al 16 de setembre, “Día de la Gastronomía”, en el qual els socis i sòcies participaran i gaudiran del II Concurs de Plats típics de la Gastronomia Andalusa per a, a continuació, gaudir d’un sopar de degustació de tots els plats presentats a concurs. Hores abans, els més menuts també gaudiran del seu propi berenar infantil.

Però el verdader plat estrela de la Setmana Cultural andalusa de Burjassot arribarà el dissabte 16 de setembre, amb el “Día de la Juventud”. La jornada començarà al matí amb una festa infantil amb unflables i amb una sessió de “paint ball”. Després hi haurà un menjar d’agermanament i, després d’unes hores de descans, la Reina Major i el President d’Al-Andalus oferiran un sopar de germandat a tots els socis i sòcies. La vetlada, naturalment, s’amenitzarà amb flamenc, a càrrec de la guitarra flamenca de José Santos, “El Minero”, músic amb una gran trajectòria musical en el grup “Los Cabales”.

Després d’una setmana de diversió arrelada en la cultura andalusa, el diumenge 18 de setembre, se celebrarà la clausura de la II Setmana Cultural d’Al- Andalus amb una Romeria i una Missa Rociera que començarà a les 12h, cantada per la formació “Amigos de la Cultura Andalusa de Torrent”. Després del menjar, tindrà lloc, a les 18h, l’entrega de trofeus als guanyadors dels diferents campionats celebrats i, com últim acte d’eixa Setmana Cultural, els socis i sòcies penjaran les fotografies de les Reines, en la seu social de l’entitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =