25n
25N
25N

L’Assemblea de Compromís per Paterna ratifica l’Acord del Batà

L’Assemblea de Compromís per Paterna ratifica l’Acord del Batà
19/09/2016 -

Compromís per Paterna ha convocat als seus afiliats a una assemblea extraordinària per ratificar l’acord programàtic, firmat dilluns passat, amb el PSOE. A l’Assemblea s’ha informat també de les àrees de gestió que duran els regidors de l’organització valencianista.

Diferents veus de l’Assemblea s’han mostrat satisfetes pels eixos programàtics representats a l’Acord del Batà i que són un “reflex de les inquietuds polítiques” de la coalició d’esquerres. Qüestions com la protecció de les persones, el model de ciutat i la participació ciutadana estan reflectides en l’acord i la composició del nou govern la qual cosa ha satisfet a tota la militància. A la reunió a la que han acudit més de 50 militants no ha faltat la presència de Puerto Mediterráneo. En este sentit, l’Assemblea ha reiterat la seua rotunda oposició al macro centre comercial i tant el comitè negociador com els membres de l’assemblea s’han mostrat tranquils pel seu convenciment que “el projecte especulatiu de capital estranger està mort en no complir amb les diferents normatives de mobilitat, edificabilitat i mediambientals vigents tant a nivell estatal com autonòmic” i, per tant, serà tombat per la Generalitat. A més s’han mostrat satisfets pel fet que a l’Acord Programàtic aparega explícitament el compromís de protecció del barranc de l’Endolça i les trinxeres, ambdós indrets situats als terrenys on, teòricament, hauria d’anar Puerto Mediterráneo.

L’Assemblea també es va mostrar partidària de demanar als altres partits de l’esquerra transformadora de l’ajuntament la seua entrada al nou govern de Paterna.

Juanma Ramón, portaveu del grup Municipal de Compromís per Paterna ha volgut “agrair el suport dels i les militants de Compromís que ens encoratja a seguir lluitant per a dur endavant les nostres polítiques i millorar la qualitat de vida dels paterners i paterneres. L’acord del Batà, amb la protecció del barranc de l’Endolça, considerem, que reafirma la nostra negativa a un projecte com Puerto Mediterráneo”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =