caixa popular

"Las Víctimas civiles" presenta en las Naves el seu primer disc

El concert serà al pati del Centre d’Innovació el divendres 14 de juliol a les 21h

"Las Víctimas civiles" presenta en las Naves el seu primer disc
13/07/2017 -

«40 años de Posfranquismo Español» és l’àlbum debut d’esta banda valenciana que actuarà dins del Festival de la Cançó del Grau, i que farà ballar al públic amb les seues lletres compromeses, àcides i de denúncia sota una música, qualificada per la crítica, com a punk-rock de Carnestoltes. La lírica d’Héctor Arnau i la música de Pau Miquel, líder d’Arthur Caravan, són el tot de «Las Víctimas Civiles», junt amb els músics Pau Aracil, Toni Blanes i Ernest Aparici.

Dins del Festival de la Cançó del Grau, que se celebra durant tot este mes a Las Naves, el divendres arriba Las Víctimas Civiles, qui presentarà el seu primer treball, «40 años de Posfranquismo Español». D’este àlbum i de la seua idiosincràsia com a grup que canta en castellà, els seus propis autors asseguren: «Amb la vulgaritat, amb el menyspreu total que és capaç, front al vençut. Oh Sefarad, terra de conills, intractable poble de cabrers. La nostra llengua és la dels imperis que van assolar el planeta amb els últims motius tecnològics: falanges de sarises, baionetes, bombes atòmiques, pel·lícules, estudis de mercat, xarxes socials… La pobresa -l’espiritual no, l’altra- és l’única lectura que ens oferix el futur vagabund i estem condemnats a demanar almoina musicalment en qualsevol idioma i a avergonyir-nos de la raça dels nostres privilegis per a concitar la compassió benèfica d’estats i institucions. Per açò, ara presentem el aquest nostre primer disc, humilment intitulat “40 años de éxitos del Posfranquismo Español. No se’ns perda, que més es va perdre a Cuba i van tornar xiulant”.

Amb esta peculiar presentació, Las Víctimas Civiles oferiran un concert a Las Naves, en què el públic podrà gaudir del seu punk-rock de Carnestoltes, el qual barreja la música de manera lúdica amb lletres líriques i/o humorístiques, sempre afilades i crítiques.

Las Víctimas Civiles són Héctor Arnau, Pau Miquel Soler, Pau Aracil, Toni Blanes i Ernest Aparici. Nasqueren com a banda en una antiga caserna okupada de la Guardia Civil, en la Barceloneta, l’any 2003, durant les multitudinàries protestes contra la Guerra d’Irak. Anys després, reprengueren el contacte, després que Arnau publicara diversos poemaris i Soler liderara també la banda alcoiana Arthur Caravan amb Pau Aracil i Toni Blanes, i amb el trompetista del grup Polonio, Ernest Aparici.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 11 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats