25n
25N
25N

Las Naves i la Universitat Politècnica exposen en un webinar com ha afectat el confinament a les persones majors que viuen soles

Las Naves i la Universitat Politècnica exposen en un webinar com ha afectat el confinament a les persones majors que viuen soles
09/07/2020 -

El webinar “Soledat i persones majors durant el confinament: Anàlisi, reptes i propostes des de les ciutats” tindrà lloc el dimarts 14 de juliol, a les 16.00 hores, a través del canal Youtube de Las Naves i la inscripció és gratuïta.

L’objectiu principal és presentar els resultats d’una anàlisi sobre com ha afectat les persones majors que viuen soles la situació durant aquesta crisi sanitària, que ens ha obligat a quedar-nos a casa.

És una iniciativa del centre d’innovació Las Naves i l’institut ÍTACA-Sabien de la Universitat Politècnica de València, responsables a la nostra ciutat del projecte europeu Healthy Loneliness (finançat per EIT Health) per a combatre la soledat no desitjada de les persones majors.

El regidor d’Innovació, Carlos Galiana, ha explicat que “arran de la crisi provocada per la COVID-19, i el consegüent confinament, ens preocupava com ho estarien vivint els nostres majors, especialment aquells que estan sols. Així que durant dos mesos totes les ciutats pilot que participem en el projecte hem analitzat la situació i hem detectat determinades necessitats sobre les quals treballar fins i tot amb més ganes”.

Els resultats d’aquesta anàlisi conjunta protagonitzaran el webinar. També s’exposaran les diferents mesures que cadascuna d’elles ha posat en marxa per a pal·liar les situacions de soledat, que s’ha fet encara més evident durant el confinament.

Finalment, a partir d’aquests resultats i amb la participació en el webinar de professionals de l’àrea, també es reflexionarà sobre les mesures i intervencions que haurien de posar-se en marxa davant un eventual rebrot de la pandèmia. I, fins i tot, que podrien ajudar davant la possibilitat d’altres futures crisis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =

bombers