caixa popular

Las Naves acull el projecte Revolutum sobre art en l'era digital

Las Naves acull el projecte Revolutum sobre art en l'era digital
08/05/2018 -

Des del pròxim dijous i fins al 2 de juny Las Naves acollirà l’exposició ‘Revolutum. 12 profesores + 12 alumnos’, un encontre sobre l’ensenyament de les arts en l’era digital, que mostra al públic les obres realitzades pel professorat de l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) i pel seu alumnat. L’exposició vindrà acompanyada d’una mesa redona sobre art i pedagogia que se celebrarà el pròxim 31 de maig, sota el títol ‘L’ensenyament de les arts en l’era digital: el factor humà’, i que reflexiona sobre la influència de les noves tecnologies en les disciplines artístiques.

El projecte ‘Revolutum’ s’obri amb una exposició, encara que és més que això. Las Naves i l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) s’han unit per mostrar el treball d’aquesta última amb el seu alumnat, i per reflexionar sobre la docència artística en una època cada vegada més digitalitzada. Amb eixe objectiu, ‘Revolutum’ inaugura el pròxim dijous, 10 de maig, l’exposició que mostra les obres del professorat d’ESAT i els treballs acadèmics del seu alumnat, una exhibició molt visual i multidisciplinària que acull treballs de diferents disciplines, com ara escultura, pintura, print-digital, il·lustració, disseny, fotografia i vídeo.

A més, se celebrarà una mesa redona que debatrà sobre art i pedagogia. ‘L’ensenyament de les arts en l’era digital: el factor humà’ serà la temàtica d’un debat que tindrà lloc el pròxim 31 de maig, i que se centrarà en com la tecnologia i les xarxes socials han canviat la forma de veure l’art, democratitzant-lo i també provocant conseqüències en l’ensenyament artístic. En aquesta mesa redona participaran docents de la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, artistes i professorat d’ESAT.

‘Revolutum’ indagarà també sobre les relacions, vincles i influències que es generen entre el professorat i l’alumnat en l’exercici de la docència i com el món digital les determina, reflexionant sobre la importància del factor humà en l’ensenyament.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris