25n
25N
25N

Las Naves projecta el curt documental 'Renaixem'

Las Naves projecta el curt documental 'Renaixem'
12/10/2020 -

El centre d’innovació Las Naves de València celebra el Dia Mundial de l’Alimentació amb tota una setmana d’esdeveniments temàtics, que inclouen el dijous la projecció del curt documental ‘Renaixem’ i un col·loqui amb els seus protagonistes.

La programació comença amb l’exhibició de les verdures XXL #HortAttack i la projecció del documental ‘Renaixem’. Dijous que ve a les 19.00 hores, Las Naves acollirà la projecció del curt documental que posa en valor l’horta i a les persones que la treballen, agricultors i agricultores que cobren un protagonisme especial en l’actual conjuntura sanitària.

El treball audiovisual l’han dirigit David Segarra i Pepe Ábalos, i ha comptat amb la banda sonora original d’Efrén López. Es projectarà dimecres que ve 15 d’octubre a les 19.00 hores, seguit d’un col·loqui, que qualsevol persona podrà seguir gratuïtament en el canal de Youtube de Las Naves, previ registre en lasnaves.com, ha explicat en un comunicat el centre d’innovació.

En el col·loqui participaran David Segarra, director; Bruno Muñoz, agricultor i educador; i Mireia Vidal, agricultora, sindicalista i venedora en el mercat.

‘RENAIXEM’

‘Renaixem’ és un documental sobre “històries inspiradores que no s’estan contants als grans mitjans de comunicació i que estan passant ara a València”. “És un documental per a mostrar-nos a nosaltres mateixos, i al món, que València disposa d’eines úniques per a enfrontar-se a pandèmies com les del coronavirus actual i al desafiament del Canvi Climàtic”, ha explicat Las Naves.

“Tenim milers de llauradors i tenim horta. Tenim terra i gent que la cuida i treballa. I podem fer d’aquesta difícil situació un exemple de resiliència i aprenentatge”, ha destacat.

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i amb el suport de Las Naves, ha encomanat l’elaboració d’aquest curtmetratge per a posar en valor l’horta i a les persones que la treballen, agricultors i agricultores que cobren un protagonisme especial durant l’actual crisi sanitària.

El centre d’innovació, amb el suport a aquest curt documental, segueix la seua línia de treball en el sector de l’agroalimentació, principalment en l’enfortiment de la governança agroalimentària de la ciutat de València com a innovació social en la coproducció de polítiques públiques alimentàries.

Aquesta projecció i el col·loqui formen part d’una sèrie d’activitats per a la commemoració del Dia Mundial de l’Alimentació amb la finalitat de promoure polítiques i accions que faciliten la transició cap a sistemes alimentaris urbans més sostenibles i resilients a la ciutat de València amb aliances amb les quatre hèlices de la innovació: sector públic, sector privat, societat civil i Acadèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quinze =

bombers
Valencia activa