25n
25N
25N

Las Naves premia amb 45.000 euros soluciones innovadores de cultura inclusiva

Les idees guanyadores hauran de desenvolupar-se en un termini de 6 mesos

Las Naves premia amb 45.000 euros soluciones innovadores de cultura inclusiva
28/05/2018 -

El Laboratori de Cultura Inclusiva impulsat pel centre d’innovació Las Naves ha dut a terme un concurs d’idees per a seleccionar diferents projectes, propostes i solucions que o bé faciliten l’accés a la cultura, estiguen relacionades amb la producció i el suport a la creació de continguts culturals o ajuden a sensibilitzar a la societat per a acabar amb els prejudicis cap als col·lectius diversos que més pateixen eixes barreres, com per exemple les persones refugiades o migrades, amb funcionalitat diversa, dones, col·lectiu LGTBI o minories ètniques.

Les propostes podran ser programes, projectes i activitats concretes, aplicacions tecnològiques, metodologies i/o processos innovadors. El pressupost total destinat al finançament dels projectes és de 45.000 euros (IVA inclòs), encara que la quantia assignada a cada projecte guanyador no serà superior a 15.000 (IVA inclòs). Aquelles que siguen seleccionades hauran de ser desenvolupades en un màxim de 6 mesos.

Al llarg dels últims dos anys Las Naves ha identificat els reptes referents a la inclusió de totes les persones en els diversos àmbits de la vida social. És en la producció cultural i en l’accés a la cultura on han trobat moltes dificultats les persones de diferents col·lectius. Des de la xarxa Connecta Cultura es va convocar representants d’institucions públiques, de l’àmbit de l’Acadèmia, del sector privat i de la societat civil organitzada, per a establir els reptes que es plantegen en el concurs d’idees del Laboratori de Cultura Inclusiva.

«La cultura és una de les eines més potents per a contribuir a la democràcia. En eixe sentit, és fonamental cercar alternatives per a permetre que totes les persones, individualment o col·lectivament, puguen sentir-se reconegudes, expressar-se i participar. Per eixa raó creiem imprescindible trobar solucions perquè les barreres desapareguen, per a fer de València una ciutat més inclusiva. Amb eixe objectiu llancem aquesta convocatòria pública que ens ajudarà a conéixer i solucionar els reptes que tenim en matèria de cultura inclusiva en la ciutat de València, i que hem detectat des del centre d’innovació Las Naves”, explica el regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Berto Jaramillo.

Les propostes es podran remetre fins al 30 de juny de 2018 per correu electrònic a perfildelcontratante@lasnaves.com. Les bases i l’annex que s’ha d’enviar estan penjats en l’apartat del perfil del contractant de la web de www.lasnaves.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 20 =