caixa popular

Las Naves organitza una Pekefesta i una trobada literària

Las Naves organitza una Pekefesta i una trobada literària
07/06/2018 -

El Centre d’Innovació Urbana de València acull el pròxim dissabte a les 11 hores la ‘Pekefesta‘ infantil amb tallers, contes i activitats per a xiquets i xiquetes. Dins de la mateixa programació del festival, el dilluns, 11 de juny, tindrà lloc la trobada literària d‘Escriptores per la diversitat’, amb les autores Anna BoludaEley GreyMila Martínez i Encarna Sant-Celoni.

Las Naves i el col·lectiu Lambda han tornat a col·laborar per acollir diferents activitats dins de l’edició d’enguany de Mostra la Ploma, el festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar.

Així, el pròxim dissabte 9 de juny se celebrarà una ‘Pekefesta‘, un esdeveniment lúdic festiu dirigit a la trobada de famílies diverses. Durant aquesta trobada, els xiquets i les xiquetes podran gaudir a partir de les 11 hores d’activitats diverses com ara contes, un taller de dragons amb material reciclat i altre taller en què es pintarà la bandera de l’arc de Sant Martí.

TROBADA LITERÀRIA

A més de la ‘Pekefesta‘, el dilluns 11 de juny a les 19 hores tindrà lloc una altra activitat emmarcada en Mostra la Ploma 2018. Es tracta de la trobada literària ‘Escriptores per la diversitat’, un espai de reflexió dirigit per escriptores que en els seus treballs aborden la diversitat sexual.

Este esdeveniment serà a la biblioteca de Las Naves, que rebrà a les autores Anna BoludaEley GreyMila Martínez i Encarna Sant-Celoni, les quals presentaran les seues últimes publicacions i compartiran amb el públic les seues reflexions i experiències com a creadores literàries.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris