25n
25N
25N

Las Naves exposa els treballs de serigrafia més innovadors

Las Naves exposa els treballs de serigrafia més innovadors
05/06/2018 -

Aquest divendres s’inaugura a Las Naves l’exposició ‘Tintas Amigas’ que està composta per diferents serigrafies, gravats i neons que han format part de les edicions anteriors del Festival Tenderete. La mostra, que està emmarcada dins del Festival Tenderete, es podrà visitar des d’aquest divendres fins al 7 de juliol a la sala d’exposicions de les Naus.

Algunes de les obres que es podran gaudir són d’artistes i col·lectius amb segell nacional com ara Màquina Total, October Press, Entramados, La miliciana, Turbina Magia, Print in filed, Carlos G.O.D., Children of Corita i Olaf. Així mateix, el públic també podrà gaudir amb obres d’artistes provinents de països com ara Portugal, França, Itàlia, Sèrbia i Colòmbia, destacant noms com Li Dernier Cri, Strane Dizioni, Oficina Arara, Atelier McClane, Phileas Dog o Sarcófaga, entre d’altres.

De manera paral·lela a l’exposició, es realitzaran diverses xarrades entre les quals destaquen dues que s’engloben dins del projecte ‘Brindis al sol. 20 anys Media Vaca’ que impulsa Las Naves, des de la xarxa Connecta Cultura. Media Vaca és una editorial valenciana especialitzada en llibres il·lustrats per a xiquets i xiquetes que està collint un gran èxit per tot el món.

Sobre aquest tema, aquest divendres se celebrarà la xarrada ‘Els meus llibres fetitxes’ impartida per Vicent Ferrer, editor de Media Vaca i el dissabte, 9 de juny, amb motiu dels 20 anys de l’editorial Media Vaca, s’ha organitzat una xarrada amb l’il·lustrador brasiler Fabio Zimbres i l’il·lustrador català Arnal Ballester. Ambdues xarrades estan programades a les 19 hores en la biblioteca de Las Naves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + onze =

CCCC
torrent