25n
25N
25N

Las Naves acull l'esdeveniment tecnològic VLCTechFest

Las Naves acull l'esdeveniment tecnològic VLCTechFest
31/05/2018 -

VLCTechFest és una trobada interdisciplinària que reuneix a la comunitat tecnològica amb l’objectiu d’intercanviar coneixements i experiències. L’esdeveniment, que se celebra en Las Naves, és gratuït i està obert tant a professionals com a estudiants i a la comunitat tecnològica en general.

La comunitat tecnològica de València es donarà cita demà en Las Naves per gaudir de l’esdeveniment VLCTechFest 2018, que reuneix professionals del desenvolupament de programació per a compartir pràctiques i millorar així les seues habilitats. Entre els ponents es troben membres de les comunitats ValenciaJS, PHP València o Agile Llevant.

Des de les 9.30 del matí fins a les 19 de la vesprada, les persones assistents, tant professionals del sector com persones apassionades o aficionades a la tecnologia, podran assistir a xarrades sobre temes tan actuals com blockchain, l’auge de la fabricació digital, la gestió de dades personals a internet a través de diferents aplicacions o el desenvolupament programàtic, i les bones pràctiques en la professió, entre d’altres.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Berto Jaramillo, ha ressaltat la importància de trobades com VLCTechFest perquè fomenten sinergies i ajuden a informar la ciutadania sobre tecnologies emergents que els poden ser d’utilitat, «no solament a la societat civil, sinó també a l’Administració Pública, ja que tecnologies com blockchain poden ajudar-nos a lluitar contra la corrupció i el frau, en un marc d’interacció amb la ciutadania molt més eficient, transparent i segur», ha explicat.

D’altra banda i per a totes aquelles persones que han de gestionar o dirigir equips humans, el programa també inclou xarrades sobre el valor i el paper que poden jugar les persones més madures en una empresa o organització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quatre =

torrent