25n
25N
25N

Las Aulas Colabora d'Alfafar celebren les Falles

Las Aulas Colabora d'Alfafar celebren les Falles
15/03/2017 -

Les Aules Col·labora han celebrat la tradicional “xocolatà” fallera per a donar la benvinguda a les Falles 2017.

Durant la setmana fallera tot l’alumnat ha treballat per a conèixer molt d’a prop el món faller i han elaborat cartells, collages i fins i tot han cuinat els tradicionals bunyols d’aquestes festes josefinas.

Gràcies al seu treball i la col·laboració de les seues famílies han gaudit, en aquesta ocasió, d’una vesprada de berenar de xocolata amb bunyols.

Les Aules Col·labora, són un programa pioner d’intervenció socioeducativa que desenvolupa l’Ajuntament d’Alfafar a través de la regidoria de Benestar Social com un pla de suport a tots els estudiants del municipi menors de 16 anys.

El passat any, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies va reconèixer la labor que es desenvolupa des de l’Ajuntament d’Alfafar amb el Premi 2016 de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció de l’Abandó Escolar i la Prevenció i Atenció de l’Assetjament Escolar.

El treball de les i els docents en aquest programa consisteix a aportar motivació perquè els xiquets i xiquetes seguisquen apostant per ells i elles mateixes. D’aquesta forma, s’aconsegueix crear igualtat d’oportunitats entre tots els i les menors d’Alfafar. Ensenyant-los a crear uns hàbits i rutines diàries per a millorar el seu rendiment escolar i d’habilitats socials, objectius que a poc a poc van veient la seua evolució positiva en els resultats acadèmics.

Aquestes aules es realitzen durant tot l’any lectiu, tots els dies, de 17:30h a 19:30h i a l’estiu es converteix en, Estiu Lúdic, els mesos de juliol i agost, amb l’obertura de menjadors escolars i activitats lúdiques i educatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 12 =

museo prehistoria