25n
25N
25N

L’artista alzireny Josep Francés torna a fer una donació de les seues obres al MUMA

L’artista alzireny Josep Francés torna a fer una donació de les seues obres al MUMA
05/04/2017 -

Amb el quadre “Terrazas en la plaza”, Josep Francés vol reflectir la vitalitat de la plaça Major, de la seua ciutat. Eixe és l’escenari que va decidir donar al Museu. Un altra aportació del seu haver artístic que quedarà en bones mans.

Recordem que el MUMA va acollir, fins fa dies, l’exposició de l’artista alzireny Josep Francés “Diosas”, que ha finalitzat amb un èxit aclaparador, i fou organitzat per l’Associació Cultural Falla Plaça Germanies, en la qual es feia un recorregut per la trajectòria artística de l’autor. Així es mostraven alguns quadres que van ser pioners en la línia de treball actual, junt amb dibuixos, apunts, reconeixements, retalls de premsa, catàlegs i obres de plena actualitat, i d’esta manera es pot apreciar els seus últims treballs.”

En les seues obres, de gran format, reflectix ciutats del món, transportant una original visió cosmopolita que no deixa de sorprendre per la infinitat de detalls i de cromatisme. Una obra en contínua evolució que ha sigut apreciada i recompensada en diversos premis nacionals e internacionals.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural, ha declarat que “comptar amb obres de Josep Francés, no sols es un regal, és un orgull per a tots els alzirenys i per al MUMA. En esta ocasió, Josep ha elegit una obra actual que va realitzar a la plaça Major d’Alzira. Sens dubte tindre una altra de les seues obres al Museu és un luxe i un honor per a la ciutat, que forma part dels béns patrimonials del municipi. Gràcies, Josep”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 11 =

museo prehistoria