25n
25N
25N

L'Àrea de Cooperació Municipal col·labora amb Corbera en la construcció d'un pavelló cobert

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb l’alcalde de Corbera per a conéixer les necessitats del municipi

L'Àrea de Cooperació Municipal col·labora amb Corbera en la construcció d'un pavelló cobert
31/10/2016 -

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb l’alcalde de Corbera, Jordi Xavier Vicedo, i la regidora de Cultura, Educació, Joventut, i Comunicació, Mentxu Balaguer, per a conèixer els projectes que des del consistori consideren necessaris desenvolupar en el municipi, principalment la construcció d’un pavelló cobert i la reforma de la Plaça Major.

Vicedo ha explicat al diputat que “no tenim cap infraestructura coberta en el municipi que atenga les necessitats dels diferents equips esportius de Corbera. De fet, en l’actualitat hem de donar-los una subvenció perquè lloguen pavellons en altres municipis i poder realitzar així la seua pràctica”. En aquest sentit, Emili Altur ha assenyalat que “des de la Diputació recolzem els projectes que des dels consistoris impulsen per a millorar les condicions de vida dels seus ciutadans”.

La regidora de Cultura, Educació, Joventut i Comunicació ha informat també al diputat que a Corbera tenen en marxa el Pla Municipal de Participació Ciutadana per a la reforma de la Plaça Major. “Estem treballant amb els ciutadans per a escollir una plaça pensada per a les persones, i remodelar-la perquè siga multifuncional, turística i dispose de mobilitat sostenible en el conjunt de centre urbà, fruit de l’estudi de la mobilitat i el tràfic en la zona”. “Actualment, la plaça és el centre neuràlgic del poble però pel que fa al tràfic s’utilitza com una rotonda.

Els objectius del Pla de Participació són optimitzar la superfície de la plaça, posar en valor els seus recursos patrimonials, així com convertir-la en punt de referència turística per als ciutadans de Corbera i de la Ribera”, ha explicat l’alcalde del municipi. Emili Altur els ha explicat les diferents ajudes i plans de la Diputació als quals es poden acollir per a finançar els seus projectes i la voluntat de col·laborar treballant braç a braç amb l’Ajuntament per a executar tots dos projectes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − dos =