caixa popular

Las Naves acollirá Lapso, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Las Naves acollirá Lapso, el I Encontre de Fotografia Multimèdia
18/08/2017 -

La plataforma per a la creació i difusió del multimèdia Áqaba Media ha convocat, en la commemoració del seu cinqué aniversari, la trobada d’artistes visuals, fotògrafs i creadors multimèdia “Lapso”, en Las Naves, en el qual els creadors participants projectaran els seus últims treballs així com una selecció de tots els realitzats durant els cinc anys de vida de la plataforma.

L’encontre, al qual podrà accedir també el públic en general i que compta amb el suport de la xarxa Connecta Cultura de Las Naves, té com a objectiu oferir un espai de diàleg per aquest sector, així com mostrar els projectes fotogràfics i multimèdia que es fan a la nostra ciutat.

La iniciativa tindrà lloc el pròxim 8 de setembre i reunirà a membres de tot el sector, i al públic en general. La trobada oferirà la possibilitat d’assistir a la projecció dels treballs multimèdia, xerrades i debats amb els seus autors i autores, en el camp de la imatge, la fotografia, el fotoperiodisme, el vídeo, el so, la música, la narrativa, la multimèdia i les arts visuals en general.

La intenció d’Áqaba Media, recolzada per Las Naves a través de la seua xarxa, Connecta Cultura -especialitzada en l’impuls i coordinació d’accions innovadores en la cultura a la nostra ciutat-, és donar a conéixer amb aquesta trobada la marxa de la plataforma audiovisual durant aquests anys, apropar al públic el concepte de multimèdia fotogràfica, així com presentar als autors i autores dels projectes, que aquests tinguen un espai per a debatre, intercanviar coneixements i experiències i fer networking.

Connecta Cultura ha obert una línia de treball conjunta amb la plataforma Áqaba Media per a iniciar diverses actuacions durant els pròxims mesos a Las Naves, entre elles tindran lloc processos de lectura, creació i relació amb la fotografia, el vídeo i la música.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + disset =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris