25n
25N
25N

L'App València inclourà tota la informació per a persones amb diversitat funcional

L'App València inclourà tota la informació per a persones amb diversitat funcional
28/10/2016 -

L’app València, l’aplicació oficial per a mòbils de l’Ajuntament de València, inclourà tota la informació útil per a persones amb diversitat funcional. Així ho ha aprovat hui el Ple municipal per unanimitat de tots els grups polítics, un acord que arribarà també a les activitats del món faller, com comissions o sector pirotècnic.

A més, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, s’ha compromés davant del Ple a impulsar la creació d’una comissió especial integrada per representants de l’Administració local, agents del món festiu, i membres dels col·lectius de persones amb diversitat funcional. La seu tasca serà, precisament, estudiar les accions dirigides a millorar la presència i accessibilitat d’estos col·lectius en la vida ciutadana en general i festiva en particular.

El debat plenari ha començat amb la proposta de creació d’una app específica, plantejada per la regidora Amparo Picó, del Grup Ciutadans, que ha sigut complementada amb la proposta del regidor popular Félix Crespo de crear una comissió tècnica específica.

El regidor Fuset ha subratllat el seu compromís amb els col·lectius de persones amb diversitat funcional, i ha recordat algunes de les mesures d’inclusió ja impulsades per l’equip de govern, com l’ampliació de la zona tancada en les macletades per a persones amb mobilitat reduïda, la creació d’un àrea específica per a les dites persones en els actes de la Fira de València, la presència d’intèrprets del llenguatge de signes en la Crida, o la creació d’un Àrea de Participació Ciutadana i Solidaritat en la Junta Central Fallera.

En este context, i en la seua doble qualitat de delegat de Cultura Festiva i de delegat d’Administració Electrònica, ha defés la seua aposta per l’ús de les noves tecnologies per a millorar la qualitat de vida d’este col·lectiu, i ha plantejat una moció alternativa, que ha sigut abonada pel Ple. La regidora de Ciutadans, Amparo Picó, ha pres la paraula per a defendre el seu suport a l’alternativa, encara que ha especificat que este suport és perquè la moció és “idèntica” a la seua.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria