caixa popular

20 persones aturades preparen la seua eixida al mercat laboral en la Llançadora d'Ocupació de València

20 persones aturades preparen la seua eixida al mercat laboral en la Llançadora d'Ocupació de València
06/07/2017 -

Les 20 persones aturades (13 dones i 7 homes) que participen en la IV Llançadora d’Ocupació de València treballen, des de fa un mes, per a conéixer noves eines de recerca d’ocupació, més concordes al mercat actual, i reforcen les seues habilitats per a comptar amb noves oportunitats d’inserció laboral.

La regidora delegada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha recordat hui que l’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de València, la Fundació Telefònica i la Fundació Santa María Real, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, “és millorar les competències requerides per a l’accés al mercat laboral a través d’una metodologia innovadora”.

Sandra Gómez ha valorat aquesta iniciativa “orientada a fomentar vincles col·laboratius que ajuden les persones que participen a trobar ocupació o crear les seues pròpies empreses”.

Amb motiu d’una visita organitzada per a conéixer in situ com es desenvolupa aquesta iniciativa, el tècnic que gestiona aquesta llançadora, Sergio Linares, ha explicat, amb motiu d’una visita oficial, que hi ha participants amb diversos perfils (procedents de l’ESO, cicles formatius mitjans i superiors, o estudis universitaris) i de sectors laborals molt diferents: màrqueting digital, recursos humans, comerç internacional, administració, comerç, topografia, treball social, infermeria, direcció de projectes i programació, entre altres.

Linares ha comentat que aquesta diversitat és un dels pilars del programa. “El primer pas per a recuperar la il·lusió, després d’un període en desocupació, és adonar-se d’allò valuós que cadascú té i començar a oferir-ho als altres sense mesura, malgrat l’adversitat de les circumstàncies. Sempre hi ha una mica d’esperança i és a eixa esperança a què ens hem d’agafar per a créixer com a persones i professionals. L’espai de treball cooperatiu i entrenament diari que es crea en les llançadores d’ocupació és fonamental perquè puga germinar el millor de cadascú i arribar al mercat laboral en les millors condicions i així aportar valor a la nostra societat”.

“En aquest primer mes l’equip ja és conscient de la importància de treballar en equip i en aquests moments treballa en projectes de comunicació, visibilitat, autoconeixement i coneixement del teixit empresarial. La Llançadora d’Ocupació de València és una oportunitat única de treballar diàriament competències que les empreses demanden per al moment actual”, ha especificat Linares.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 15 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats