25n
25N
25N

El projecte "Llançadora d'Ocupació Juvenil" d'Alfafar obri el seu termini d'inscripció

La joventut d’Alfafar podrà assistir a una reunió informativa que tindrà lloc en l’Espai Jove d’Alfafar el dilluns 13 de febrer. Amb això, es vol dotar a la joventut d’habilitats personals i professionals que potencien l’autonomia personal i les possibilitats d’accés al mercat laboral

El projecte "Llançadora d'Ocupació Juvenil" d'Alfafar obri el seu termini d'inscripció
11/02/2017 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar ha obert el termini per a inscriure’s en el projecte “Llançadora d’Ocupació Juvenil”, un projecte destinat als i les joves de 16 a 30 anys que estan en situació de cerca d’ocupació activa

Es tracta d’un pla gratuït destinat a la joventut del municipi i que té com a fi promoure una actitud positiva i augmentar la seua iniciativa per a la cerca d’ocupació. Amb este projecte es vol dotar als i les assistents, d’habilitats personals i professionals que potencien l’autonomia personal i les possibilitats d’accés al mercat laboral.

Per a transmetre eixes habilitats i coneixements, s’impartiran xarrades sobre el món laboral, tallers perquè aprenguen a redactar un currículum, consells per a assistir a una entrevista de treball, com han de cercar ocupació a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), etc.

Les persones interessades a assistir hauran d’inscriure’s en l’Espai Jove d’Alfafar, situat en la Plaça Sequer de Nelot. A més, el dilluns 13 de febrer a les 11 hrs podran assistir a una reunió formativa que tindrà lloc en esta mateixa localització.

Les activitats d’este projecte es desenvoluparan en el període del 20 de febrer al 12 d’abril, i els i les assistents obtindran un diploma en la qual se’ls acreditarà que han estat presents en el projecte de “Llançadora d’Ocupació Juvenil”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 15 =