caixa popular

L'Antic Mercat acull el Focus PIME Emprenedoria Horta Sud 2017

La jornada persegueix l’objectiu d’impulsar la innovació en l’emprenedoria així com la creació de sinergies entre els participants

L'Antic Mercat acull el Focus PIME Emprenedoria Horta Sud 2017
04/07/2017 -

El pròxim dia 6 de juny, l’Antic Mercat de Torrent acollirà el Focus PIME Emprenedoria Horta Sud 2017, una iniciativa de la Generalitat Valenciana promoguda a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que persegueix l’objectiu de generar oportunitats de negoci mitjançant l’impuls de l’emprenedoria en la nostra comarca.

Esta jornada, organitzada pel CEEI en col·laboració amb diferents entitats representatives de l’Horta Sud, concentra en un matí diferents ponències d’interés per a emprenedors i Pimes, sobre experiències d’èxit en el món empresarial i de l’emprenedoria. En la jornada participaran més de 12 ponents i es realitzaran diferents activitats de debat i coneixement, creant una atmosfera idònia per a la generació de sinergies empresarials entre els participants i, així, afavorir el networking entre estos.

Este esdeveniment empresarial que està dirigit a PIMES, tant amb necessitats d’innovació com en situació de maduresa empresarial, empreses joves i innovadores i emprenedors, fomenta la innovació en les PIMES i el desenvolupament d’estratègies d’impuls de l’activitat emprenedora a l’Horta Sud. D’esta forma, el Focus PIME Emprenedoria Horta Sud es posiciona com a punt de reunió entre recursos públics i privats al servei de l’emprenedor, independentment de la fase en la qual es trobe el seu projecte empresarial.

L’Antic Mercat de Torrent serà el punt de trobada entre els diferents agents de l’ecosistema emprenedor de la nostra Comunitat que treballen per a dinamitzar l’emprenedoria innovadora en tot el nostre territori. Per a consultar els horaris i els ponents i inscriure’s a les diferents activitats.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris