25n
25N
25N

L'Anell Verd pren forma al paratge de la Garrofera

L'Anell Verd pren forma al paratge de la Garrofera
05/08/2019 -

El regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha visitat les obres de l’Anell Verd al paratge de la Garrofera que uneix Alzira amb la costa de la Safor i que es podrà recórrer a peu o en bicicleta, on es podrà passar per la zona de la Trinxera del trenet. També, ha visitat les obres del Port de Tous que formen part de l’Anell Verd.

En aquesta part de l’Anell Verd s’està fent obres de pavimentació del camí i reforestant el conjunt d’aquesta infraestructura.

El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Pep Carreres, ha manifestat que el govern municipal “continua apostant per infraestructures sostenibles perquè els ciutadans gaudisquen de forma saludable del terme municipal d’Alzira”.

A més, s’ha demanat una subvenció per part de la Mancomunitat de la Ribera Alta a la Unió Europea per a poder adquirir les antigues cavallerisses del ferrocarril en la part alta del Portitxol, on finalitza el tram d’aquesta via verda a la zona de La Barraca d’Aigües Vives.

L’anell verd és una infraestructura sostenible que envolta el municipi d’Alzira i que suposa un canvi del model urbà de la ciutat, ja que constitueix un nou paradigma de mobilitat més respectuós amb el medi ambient i ofereix tot un seguit d’espais d’interacció social. Impulsat per l’ajuntament de la localitat i sostingut per la Diputació, aquesta infraestructura sostenible ja compta amb prop del 50% del seu itinerari disponible per a les veïnes i veïns, i està format tant per paisatges de ciutat com de muntanya, horta i riu. Aquest anell és un projecte amb què es defineix un itinerari per a vianant i ciclistes i que té l’objectiu “Un paisatge de paisatges”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 17 =