25n
25N
25N

L’Ampli aposta per un concert de Nadal per a tota la família i amb el reggae com a protagonista

L’Ampli aposta per un concert de Nadal per a tota la família i amb el reggae com a protagonista
30/11/2018 -

El dissabte 1 de desembre, l’Ampli, l’associació de músics de rock de Puçol, presenta una experiència nova: un concert que no serà nocturn, sinó a la vesprada; no serà per a adults, sinó per a tota la família; no començarà amb un grup de teloner, sinó amb tallers infantils; i no tindrà al rock com a protagonista, sinó la música africana i el reggae. Tot això gratis en L’Espai Jove, a partir de les 17 hores. T’apuntes?

Un grup que porta un any en l’associació, Aboo Zeze, presenta el seu primer CD amb African Root, i ho fa amb un concert que trenca motles respecte a la línia habitual dels grups de rock locals agrupats en l’Ampli. L’experiència pot servir de punt de partida per a apostar per altres idees noves en el futur… en funció de la recepció que tinga.

«Tenim cada any almenys quatre concerts, un per estació, i en aquest cas volem aprofitar la cita d’hivern per a oferir un espectacle diferent, amb la música africana i el reggae com a protagonistes sobre l’escenari, però amb moltes més activitats fora d’aquest», afirma Fernando Moreno, president de l’Ampli.

Les portes de l’Espai Jove s’obrin l’1 de desembre a les 17 hores, per a oferir tallers de globoflexia, percussió, pintura facial… tot això pensat per als xiquets, mentre els seus pares poden aprofitar per a prendre alguna cosa en la barra instal·lada en el local.

Sobre les 18.30 hores, una batucada africana posarà la primera nota de color en la jornada, encara que no serà l’última. Un grup veterà, però amb so renovat, serà el primer a pujar a l’escenari: Mas que Vintage.

I entorn de les 20.30 hores, arriba la presentació del primer CD de Aboo Zeze, que oferirà un concert basat en les percussions africanes, amb ritmes molt alegres i amb la lletra de les cançons reivindicatives i en castellà.

La idea és connectar aquests ritmes amb tota la família i buscar propostes diferents per a successius esdeveniments. «De fet ja estem treballant perquè el 9 de març tindrem un nou concert de Falles i, en aquesta ocasió, sobre l’escenari hi haurà 5 grups: una proposta també arriscada perquè es prolongarà durant la vesprada i la nit», finalitza el president.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

caixaontinyent
paterna