25n
25N
25N

L'alcalde pregunta als joves de "Mislata Et Beca"

L'alcalde pregunta als joves de "Mislata Et Beca"
26/08/2016 -

Quan van arribar a l’Ajuntament el passat 1 d’agost, els joves beneficiar-vos del programa “Mislata et beca” van ser rebuts en el saló de plens per l’alcalde, Carlos Fernánez Bielsa. En aquella primera recepció, la màxima autoritat municipal els va donar la benvinguda i els va demanar la seua implicació perquè, segons les seues paraules, “ens ajudeu a millorar la ciutat amb les vostres aportacions i amb la vostra particular forma de veure les coses”.

Aquella petició no va ser un brindis al sol, sinó que Bielsa ha anat reunint-se aquests últims dies amb tots els estudiants de “Mislata et beca”, després de quasi un mes d’experiència fent pràctiques formatives en l’Ajuntament. Com ja fera amb els joves del programa de la Diputació, l’alcalde s’ha entrevistat amb tots els xics i xiques en el seu despatx. En aquestes reunions informals, Bielsa els ha preguntat per l’opinió que els ha causat l’Ajuntament i els ha demanat idees i suggeriments per a millorar el funcionament dels seus respectius departaments.

“Per a nosaltres l’opinió dels més joves és fonamental, perquè tenen una frescor i una imaginació pròpies de la seua edat, que ens ajuda a seguir millorant i modernització el funcionament de l’administració”, explica Bielsa. A més de la seua visió interna, després de diverses setmanes de treball en l’Ajuntament, en les reunions també es parla de com veuen ells Mislata i de les seues idees, propostes o suggeriments per a millorar-la: “Quan vénen a fer pràctiques, els joves es converteixen en els ulls de l’administració en el carrer i a l’inrevés, la qual cosa permet conéixer al detall totes les polítiques que impulsem des de l’Ajuntament i la seua repercussió en la vida de la gent”, apunta l’alcalde.

Els joves que han anat passant aquesta setmana pel despatx de Bielsa formen part del programa “Mislata et beca”, una oferta addicional de 22 places que el govern municipal va llançar per a compensar la reducció de beques de la Diputació. Tant en un programa com en l’altre, les beques són de dos mesos i els joves reben 500€ per la realització de 20 hores setmanals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =