caixa popular

L'Alcalde de Burjassot va realitzar una ronda de visites pels col·legis públics de Burjassot

L'Alcalde de Burjassot va realitzar una ronda de visites pels col·legis públics de Burjassot
18/09/2017 -

Al final de la primera setmana lectiva del nou curs, l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, van realitzar divendres passat, 13 de setembre, una ronda de visites pels diferents centres escolars públics de Burjassot. Les primeres visites s’han realitzat al CEIP Villar Palasí i al CEIP Sant Joan de Ribera, mentre que esta setmana es completarà el pas per la resta de centres.

L’objectiu d’estes visites i trobades amb els directors dels respectius centres, els qui han acompanyat als edils en les visites, ha sigut comprovar i supervisar totes les obres de millora i manteniment que, aprofitant els mesos de vacances, s’han executat en els centres, a través de la Brigada d’Obres Municipal. Així mateix, les visites també serveixen per a arreplegar, dels mateixos responsables dels col·legis, altres necessitats de manteniment que van sorgint o que queden per fer, així com les seues impressions una vegada iniciat el curs escolar.

En el CEIP Villar Palasí, entre altres actuacions, s’ha procedit a la demolició d’un envà que permetrà ampliar la biblioteca, a l’enrajolat d’un passadís de l’edifici principal, al pintat de les pistes esportives i a la construcció de tres rampes d’accés a la zona de Secretaria, a més de treballs de poda, i neteja. Per la seua banda, en el CEIP Sant Joan de Ribera s’ha arrebossat 60m2 de tanca, s’ha col·locat reixeta per a l’evacuació d’aigua de pluja, s’han canviat les portes dels banys en el pavelló central i s’ha instal·lat el cablejat per a electricitat i Internet per tot l’edifici nou, entre altres accions.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats