25n
25N
25N

L'Alcalde de Burjassot recepciona per fi les obres del CEIP Sant Joan de Ribera

Al maig de 2013 l’Ajuntament de Burjassot declarava la ruïna econòmica de l’edifici a causa de les males condicions que presentava la coberta del mateix i les instal·lacions en general

L'Alcalde de Burjassot recepciona per fi les obres del CEIP Sant Joan de Ribera
15/02/2017 -

L’Alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la Regidora d’Educació, Laura Espinosa, així com de la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Hortolà i del Regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, ha recepcionat les obres del CEIP Sant Joan de Ribera. Al maig del 2013, l’Ajuntament de Burjassot declarava la ruïna econòmica de l’edifici a causa de les males condicions que presentava la coberta del mateix i les instal·lacions en general. Els alumnes van ser des d’eixe moment repartits en diversos centres educatius del municipi, i al febrer del 2015 la Conselleria d’Educació adjudicava les obres per a la rehabilitació del centre. Al maig d’eixe mateix any van començar les mateixes, i havien de tenir un període de durada que permetera l’entrada dels alumnes en el curs escolar següent, és a dir, al setembre del 2015. Durant les obres, l’empresa constructora va detectar importants desperfectes que no estaven compresos en l’obra inicial de rehabilitació, i davant este contratemps, es va realitzar una modificació del contracte ampliant l’obra i abastant més aspectes.

Els alumnes que estaven repartits en diversos centres, després de la cessió definitiva del Centre Social Ausiàs March a Burjassot per part de la Generalitat, van ser ressituats en el mateix per als cursos escolars 2015/2016 i el que ja porta transcorregut del 2016/2017 malgrat que l’obra havia d’haver estat disponible per a setembre del 2015. Després de tot este periple, avui per fi s’ha recepcionat l’edifici, i s’espera que en un període no gaire llarg, els alumnes passen a ressituar-se tots, inclosos els d’Infantil, en el centre ara rehabilitat. Per a este trasllat és obligatori que la Conselleria instal·le les aules prefabricades que són necessàries per a poder portar als més xicotets, i que s’espera que estiguen a la fi del mes de febrer o principis del mes de març.

En paraules de l’Alcalde, Rafa García, “ja queda menys per a veure la llum al final d’este túnel, que ha sigut llarguíssim i que ha suposat molt sofriment per a la comunitat educativa del centre, tant professor, com a mares i pares, i per descomptat, per als alumnes, ja només queda un pas, el de les aules prefabricades, i esperem que d’ací a poc temps es puga fer realitat la reunificació total de tot el col·legi, que porta escampat per altres centres des de fa anys, per no dir dècades. Cal agrair enormement la paciència que esta comunitat educativa ha tingut en tot este procés, i la gran dedicació que han tingut en tot moment al seu alumnat, ja que malgrat les condicions que han patit, en cap moment s’ha vist menyscabada la qualitat educativa del centre, més aviat tot el contrari. És un centre de reconegut prestigi educatiu i del que ens sentim molt orgullosos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + set =

museo prehistoria