25n
25N
25N

L’Ajuntament va autoritzar la celebració de 22 cavalcades perquè els Reis Mags pogueren arribar a tots els barris de la ciutat

Desplegament coordinat de 170 agents de la Policia Local, 150 de la Policia Nacional i control d’accessos per part de la Guàrdia Civil

L’Ajuntament va autoritzar la celebració de 22 cavalcades perquè els Reis Mags pogueren arribar a tots els barris de la ciutat
06/01/2017 -

Totes les peticions “presentades dins del termini i en la forma escaient” per a la celebració de cavalcades amb motiu de la festivitat dels Reis Mags en el terme municipal de València van obtenir el corresponent permís de l’Ajuntament de València. Un total de 22 cavalcades, dos més que l’any passat, algunes en les pedanies, però també en barris com Sant Isidre, Marítim o Benimaclet, segons han informat en una roda de premsa conjunta el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana, i la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, que ha assenyalat que un total de 170 agents de la Policia Local, als quals se sumen 150 més de la Policia Nacional, van vetlar dijous nit per la seguretat de les valencianes i valencians. 

Carlos Galiana ha puntualitzat este dijous que la concessió d’estos 22 permisos per a celebració de cavalcades en els barris i els pobles que formen part de la ciutat de València ha estat precedida de la sol·licitud de la informació corresponent als organitzadors i la realització d’un informe favorable per part dels tècnics municipals. Anaïs Menguzzato, per la seua banda, s’ha referit a l’esforç de coordinació conjunta dut a terme “perquè els Reis Mags arriben a tots els barris de la ciutat”.

El dispositiu policial preparat, amb una major presència d’efectius en la cavalcada que va recorrer el centre de la ciutat i va concloure en el mateix edifici de l’Ajuntament, per ser amb diferència la més multitudinària, vra est integrat per 170 agents de la Policia Local amb 150 més de la Policia Nacional. “Igual que en la nit de Cap d’Any hem augmentat considerablement el nombre d’agents que presten servici al carrer i hem dut a terme un esforç de coordinació que va ser establit en l’última junta local de seguretat, amb un centre de coordinació (CECOR) en el mateix edifici municipal i també un lloc de comandament conjunt en la sala de control de Trànsit”.

Menguzzato ha destacat que igualment es van sumar al dispositiu de la nit de Reis efectius de la Guàrdia Civil, els encarregats de fer tasques de control en els accessos a la ciutat “amb més 20 patrulles”.

Entorn segur

La regidora ha insistit, igual que Galiana, que l’objectiu és que “la nit de Reis siga igual de tranquil·la i segura que va ser la nit de Cap d’Any”. En eixe mateix sentit, Menguzzato ha matisat que “la seguretat és una percepció subjectiva, i el nostre objectiu és que la gent, els pares i les mares que acudixen amb les seues filles i fills a una cavalcada, perceben clarament que estan en un entorn segur”.

Sergi Campillo s’ha referit a l’“extraordinari augment” d’ocupació de la via pública que s’ha registrat a València al llarg de totes les festes nadalenques, i a l’esforç dut a terme per a la tramitació de milers  d’expedients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =

lleida 2020
activem alfafar