25n
25N
25N

L'Ajuntament rehabilita el camí del Racó, entre Castellar i Pinedo

L'Ajuntament rehabilita el camí del Racó, entre Castellar i Pinedo
16/12/2020 -

Les obres de rehabilitació del Camí del Racó, en la zona del Tremolar, entre els pobles de Castellar-l’Oliveral i Pinedo. Ho ha anunciat hui el regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta i vicepresident del Consell Agrari Municipal, Alejandro Ramon, qui ha destacat: “Des del Consell Agrari i l’Ajuntament estem compromesos amb la millora de tota la infraestructura agrària, incloent-hi els camins i carreteres”, ha destacat.

El regidor ha detallat que la rehabilitació d’aquesta via s’ha basat en un reasfaltat per millorar el paviment i que així “tota la maquinària agrícola necessària, principalment la vinculada al cultiu de l’arròs, la sega i la retirada de la palla, puga transitar per aquest camí de forma més segura i que resulte molt més còmode l’accés o l’eixida dels camps també per part de la gent que els treballa i que a més ho puga fer qualsevol veí o veïna”.

Ramon ha explicat que l’Organisme Autònom Consell Agrari Municipal té un compromís ferm amb el manteniment i la reparació de carreteres i camins rurals que diàriament utilitzen moltes persones, professionals de la producció agrícola. “Amb intervencions com aquesta procurem que treballar l’horta es puga fer en les millors condicions possibles i que el trànsit per elles es puga fer en condicions de seguretat i comoditat”, ha afegit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 9 =