25n
25N
25N

L'Ajuntament reformarà els lavabos del CEIP Santiago Grisolía per millorar-ne l'accesibilitat

Les obres complementen les del Pla de Manteniment de les Escoles Públiques encetat al setembre.

L'Ajuntament reformarà els lavabos del CEIP Santiago Grisolía per millorar-ne l'accesibilitat
07/12/2017 -

El regidor de Govern Interior de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo, ha anunciat una intervenció municipal per millorar l’accessibilitat al col·legi d’Educació Infantil i Primària Santiago Grisolía, del barri de l’Illa Perduda. Les obres permetran dotar este centre amb un lavabo accessible i adaptat a la normativa vigent sobre eixa qüestió.

Campillo ha posat en valor que esta “és la segona intervenció anunciada en una setmana pel govern de Joan Ribó que redundarà en un benefici per a un centre educatiu públic i la seua comunitat educativa. Defensem la necessitat de garantir unes condicions òptimes i dignes als col·legis públics de la ciutat i l’accessibilitat és una qüestió essencial en què estem treballant tant als centres educatius com a la resta d’edificis municipals en la nostra ciutat”, ha explicat.

Les obres consistiran a construir un lavabo adaptat en la planta baixa d’este centre educatiu del districte d’Algirós. Per aconseguir-ho s’ajustaran les dimensions de les dos cabines d’adults per fer-ne més gran una d’elles i que puga complir així amb els radis de gir i dimensions de transferència recollides en la normativa d’accessibilitat en l’edificació de pública concurrència de la Conselleria d’Infraestructures.

Les obres tenen un pressupost d’execució per contracta de 21.506,69 euros i s’estima que el termini d’execució de la totalitat de les obres serà d’un mes. Complementen les ja fetes al Pla de Manteniment de les Escoles Públiques posat en marxa el darrer mes de setembre i que tindrà una durada d’un any. Gràcies a eixe pla ja s’han completat accions concretes de millora, per exemple, als col·legis de Benifaraig, Campanar, Ciutat de l’Artista Faller, Max Aub o Lluís Guarner.

Les obres anunciades al CEIP Santiago Grisolía se sumen també a les que ja es feren l’any passat en este mateix centre educatiu públic per col·locar protecció en baranes i reparar els embornals del pati, la instal·lació de baixa tensió, l’enllumenat i l’obertura de les portes dels banys al pati amb un cost total superior als 136.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tretze =