caixa popular

L’Ajuntament reeditarà el projecte “València, ciutat refugi” l’any que ve

Ho ha anunciat el regidor de Cooperació i Migració durant la Jornada “Cap a una ciutat refugi”

L’Ajuntament reeditarà el projecte “València, ciutat refugi” l’any que ve
16/12/2016 -

En el marc de la jornada “Cap a una ciutat refugi” que s’ha celebrat este dijous a La Nau, el regidor de Cooperació al desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo, ha anunciat que la regidoria sufragarà de nou el projecte “València, ciutat refugi”, en col·laboració amb les organitzacions CEAR, ACCEM i Creu Roja i que inclourà una partida als pressupostos de 2017.

La Nau de la UV ha acollit este dijous la Jornada de devolució a la societat de tots els projectes que ACCEM, CEAR i Creu Roja han dut endavant durant este any en què ha estat en marxa el projecte València, Ciutat Refugi.

“Després de vore els resultats aconseguits per la primera edició d’este projecte, hem decidit donar-li continuïtat” ha anunciat Jaramillo durant la inauguració de la Jornada “Cap a una ciutat refugi”.

“Creguem que és el moment de reforçar-lo amb un pla complementari, és a dir, reforçar la sensibilització perquè ens hem adonat que fins ara s’ha incidit més en aquelles persones que ja ho estan i cal extendre este treball a altres àmbits socials”.

“A més, hem de complementar les ajudes que dona l’Estat a les persones refugiades que ja estan ací. Ajudes que només tenen una durada determinada. El que pretenem és cobrir les necessitats amb què es troben estes persones després que s’han acabat les ajudes estatals”, ha conclòs Jaramillo.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios