25n
25N
25N

L'Ajuntament posa música a la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI

L'Ajuntament posa música a la celebració del Dia de l'Orgull LGTBI
19/06/2020 -

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull, el pròxim 28 de juny, el Gabinet de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de València (GNL) ha elaborat una llista de cançons en valencià en el seu perfil de Spotify (GNLVLC). “Conéixer i donar a conéixer la música en valencià, difondre-la i estimar-la són objectius d’aquest ajuntament però també són ja una realitat que portem a terme amb un treball intens des del GNL”, ha afirmat la regidora de Gestió de Recursos al consistori, Luisa Notario.

“La música en valencià també és motiu d’orgull per al govern de Joan Ribó i per això volem celebrar amb eixa música una cita tan important i reivindicativa com el Dia de l’Orgull”, ha afegit la regidora, qui ha explicat que amb aquesta iniciativa “pretenem difondre cançons que mostren la realitat LGTBI i promoure, especialment entre aquest col·lectiu, la música feta en valencià, amb vora 50 cançons per a reivindicar i celebrar els drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals”.

Per a escoltar aquestes cançons cal buscar el perfil del Gabinet de Normalització Lingüística municipal en Spotify (GNLVLC) o bé directament la llista ‘Orgull valencià’. Aquesta acció se suma a un seguit d’activitats per a commemorar el Dia de l’Orgull de 2020 i també a altres iniciatives impulsades pel GNL per difondre la música en valencià, com ara l’elaboració de diverses llistes de reproducció temàtiques amb cançons per gaudir-les en tots els moments del dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =