25n
25N
25N

L’Ajuntament ofereix una reunió informativa amb motiu de l’escolarització per al curs 2017-18

L’Ajuntament ofereix una reunió informativa amb motiu de l’escolarització per al curs 2017-18
12/05/2017 -

El curs 2017-2018 està pròxim. I per això, el dimecres de vesprada, al saló d’actes de la Casa de Cultura, va tindre lloc una reunió informativa amb motiu de l’escolarització per als xiquets i les xiquetes nascuts en 2014 i que ompliran les aules de 3 anys de les escoles picassentines a partir del mes de setembre.

La regidora d’Educació, Belén Bernat, va donar la benvinguda als pares i les mares assistents, i va explicar detalladament els punts més importants de la pròxima escolarització, l’oferta educativa i els criteris de baremació, entre d’altres. Seguidament, la tècnica municipal de l’àrea, Xaro Bornay, i la tècnica del gabinet psicopedagògic municipal, Isabel Artiga, varen explicar el procediment de matriculació per al nou curs 2017-18, tot i insistint en les novetats introduïdes enguany per la Conselleria d’Educació, així com també les pautes per emplenar la fitxa de sol·licitud de plaça. Finalment es va obrir un torn de preguntes perquè les famílies pogueren preguntar, i alhora aclarir, tots els dubtes sobre este tema.

A la reunió també varen estar presents els directors i les directores dels centres escolars públics i concertats del municipi. Recordem que cada centre escolar ha programat un dia de portes obertes per informar a les famílies de les característiques pròpies de cadascun d’ells, i i que tindran lloc en les següents dates:

-CEIP Sant Ignasi de Loiola: 17 de maig, 17 hores.
-CEIP Príncep d’Espanya: 11 de maig, 19 hores.
-CEIP Mare de Déu de Vallivana: 16 de maig, 17:30 hores.
-CEIP Sant Cristòfor Màrtir I: 15 de maig, 17:30 hores.
-CEIP Sant Cristòfor Màrtir II: 11 de maig, 17:30 hores.
-Escola Les Carolines: 15 de maig, 17:30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − tres =

mercat medieval ontinyent