25n
25N
25N

L'Ajuntament obri el termini per a sol·licitar el segell “Hostaleria Segura Paterna” per a establiments lliures de COVID-19

El segell reconeix als locals de la ciutat que adopten les adequades mesures de seguretat i higienicosanitàries exigides per la Llei per a prevenir la propagació de la COVID-19

L'Ajuntament obri el termini per a sol·licitar el segell “Hostaleria Segura Paterna” per a establiments lliures de COVID-19
28/05/2020 -

L’Ajuntament ha obert el termini per a la sol·licitud del segell “Hostaleria Segura Paterna”, un distintiu de garantia hostalera per a aquells establiments de la ciutat que complisquen uns protocols de seguretat i higiene que certifiquen que les seues instal·lacions estan lliures de coronavirus i són locals assegurances.

L’objectiu d’aquest segell és el reconeixement públic d’aquells establiments hostalers (bars, restaurants, cafeteries…) amb local a Paterna que hagen adoptat les adequades mesures de seguretat i higienicosanitàries exigides per la Llei per a obstaculitzar la propagació de la COVID-19, garantint així la seguretat dels clients des que entren al local fins que isquen així com la del personal que desenvolupa la seua activitat en l’establiment.

L’Ajuntament de Paterna ha creat una comissió avaluadora per a la concessió del distintiu, integrada per personal tècnic municipal, policia local i membres de l’Associació “Paterna Gastronòmica”.

Aquesta comissió avaluadora estudiarà les sol·licituds, comprovant in situ, en el mateix local, l’adopció de les mesures establertes pel consistori i altres agents intervinents, validant a través d’aquest distintiu a aquells establiments de la localitat que compleixen amb la normativa addicional associada a la COVID-19 per a cada fase de la desescalada i que, per tant, ofereixen garanties de seguretat i nivells de confiança als seus clients.

Entre les mesures establertes, més de 60, es troben les relatives a l’ús de material de protecció, a la neteja i desinfecció d’elements comuns, el protocol de rentada de mantells i roba de treball, el protocol d’accés als proveïdors, l’adaptació de l’aforament o el procés de seguretat alimentària associat a la normativa.

L’establiment que aconseguisca el segell, l’exposarà en un lloc visible del seu local i, a més, l’Ajuntament l’incorporarà al registre que es crearà amb els establiments que han obtingut la distinció. També, periòdicament, es realitzaran controls per a assegurar el manteniment de totes les mesures associades al segell.

Els establiments que vulguen iniciar la sol·licitud per a la concessió poden fer-ho ja de manera exclusivament telemàtica a través de sede.paterna.es, en l’apartat procediments especials COVID19.

Més informació

1 Comentari

  1. Agenciate
    Agenciate juny 07, 22:54

    Está muy bien la iniciativa del Ayuntamiento de Paterna. Es muy importante reactivar el sector de hostelería que tanto se ha visto afectado en los últimos meses. Hay que recuperar la confianza de los clientes y volver a la normalidad. En breve vamos a poner nuestro granito de ayuda para ayudar a los hosteleros de Paterna creando para ellos publicidad gratuita en la agencia. ¡Vamos a levantar el comercio local de nuevo entre todos!

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − huit =