25n
25N
25N

L'Ajuntament invirteix 140.000 euros per a renovar la xarxa d'aigua potable en el Cabanyal

L'Ajuntament invirteix 140.000 euros per a renovar la xarxa d'aigua potable en el Cabanyal
05/10/2016 -

El regidor del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat este dimarts que l’Ajuntament finalitzarà esta mateixa setmana la segona fase de les obres de renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió en el barri del Cabanyal. Amb estes actuacions, que han suposat una inversió total de 140.000 euros, s’ha aconseguit augmentar el cabal d’aigua potable en el barri i millorar el servei.

Les obres, que van començar el passat mes d’agost, han servit per a renovar la xarxa d’aigua potable del Cabanyal en els carrers Teatre de la Marina, Barraca, Pare Luis Navarro, Progrés, Justo Vilar, Vicent Gallart o Pintor Ferrandis. El regidor Sarrià ha anunciat que estos treballs “són un pas previ a l’inici de les obres de la xarxa arterial de col·lectors per a posteriorment entrar a urbanitzar el barri. La fase de licitació d’estes noves obres està molt avançada i suposarà una inversió aproximada de quatre milions d’euros”.

Des de l’Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, tal com ha assenyalat Vicent Sarrià, hi ha projectes en marxa per valor de 30 milions d’euros, als quals s’han sumat els recentment autoritzats per la Unió Europea per import de 15 milions d’euros. Estos projectes inclouen la urbanització integral del barri i la rehabilitació d’habitatges, a més d’altres actuacions transversals amb nous equipaments i millores comercials i socials.

El regidor Sarrià ha manifestat que “El Cabanyal ha iniciat la seua recuperació i els veïns ja ho estan notant, apostant per rehabilitar els seus habitatges amb ajudes públiques de les administracions i sol·licitant més de 200 intervencions fins al moment, les llicències del qual s’estan atorgant en un temps rècord perquè les obres comencen quan més prompte millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + vint =

museo prehistoria