25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament invertirà, durant 2017, més de 9 milions d'euros del Pla Confiança

El major muntant, 2,8 milions d’euros, per a recuperar la muralla islàmica

L'Ajuntament invertirà, durant 2017, més de 9 milions d'euros del Pla Confiança
15/11/2016 -

L’Ajuntament invertirà, durant l’any 2017, 2,8 milions d’euros per a recuperar la muralla islàmica de la ciutat. Així mateix, destinarà 2,4 milions d’euros per a la rehabilitació del Mercat del Grau, i 1,7 milions d’euros per a la reurbanització del Cabanyal-Canyamelar. Estes i altres projectes, que en total sumen un muntant de 9,6 milions d’euros, s’executaran amb càrrec al Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha informat este dilluns d’este acord adoptat en la reunió de la Comissió d’Hisenda, en la qual a més d’aprovar, de forma inicial, amb el vot en contra del Partit Popular i l’abstenció de Ciutadans, el Pressupost General i Consolidat de l’Ajuntament, s’han aprovat altres inversions que es duran a terme durant el pròxim any en la ciutat amb diners provinents d’altres Administracions.

Segons ha explicat, durant l’any 2017, l’Ajuntament de València també destinarà, amb càrrec a l’esmentat Pla Confiança, part de la urbanització del Cabanyal-Canyamelar (571.000), la rehabilitació d’habitatges municipals del Cabanyal-Canyamelar (368.000 euros), la rehabilitació de l’edifici del carrer Empar Guillem (200.000 euros), del centre cultural Casa Rellotger (71.000), i del Centre Veïnal i Llemosí-Remonta (29.000 euros). Alguns d’estes projectes comptaran amb més pressupost en 2018.

En la Comissió d’Hisenda també s’ha donat compte de l’informe de la Intervenció General sobre el compliment dels preceptes de la Llei de sanejament, i sostenibilitat financera, regla de despesa, estabilitat pressupostària i deute financerament assumible.

D’altra banda, s’ha aprovat, amb el vot a favor del Partit Popular i l’abstenció de Ciutadans el marc pressupostari per a 2017 i 2019, incloent la previsió de fons de contingència i el límit de despesa al que sotmet la Llei de Sanejament Financer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =