25n
25N
25N

L’Ajuntament instal·larà passos de vianants i semàfors en les parades de la línia 25 d’EMT per millorar-ne l’accesibilitat

L’Ajuntament instal·larà passos de vianants i semàfors en les parades de la línia 25 d’EMT per millorar-ne l’accesibilitat
15/11/2016 -

La Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat ha aprovat “donar suport a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per tal d’establir mesures per maximitzar la seguretat i garantir la mobilitat i accesibilitat del veïnat del Perellonet i en especial, per garantir la màxima seguretat en els passos de vianants que s’instal·laran en les parades de la línia 25 de l’EMT”. 

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat, així mateix, que pròximament l’Ajuntament incorporarà passos de vianants i semàfors a l’altura de les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de la línia 25, que hi ha en l’avinguda de les Gavines. Actualment els usuaris i usuàries d’estes parades es veuen obligats a creuar una carretera de doble sentit sense cap tipus d’adaptació per a vianants. 

“Es tracta d’una situació molt perillosa la que es veuen obligats a viure cada dia els usuaris del transport públic col·lectiu, per això des de l’Ajuntament de València estem d’acord en establir mesures per maximitzar la seguretat del veïnat del Perellonet i garantir la màxima seguretat i accessibilitat en els passos de vianants que s’instal·laran en les parades de la línia 25 de l’EMT”, ha indicat Giuseppe Grezzi.

El regidor ha dit que “a partir d’ara els usuaris i usuàries de la línia 25 de l’EMT podran creuar la carretera amb plena seguretat, sense haver de jugar-se la vida cada vegada que pugen o baixen de l’autobús”. I ha assegurat que “esta intervenció s’hauria d’haver dut a terme quan es va fer la línia 25 però, com sempre, el Partit Popular va preferir no fer res, perquè la gestió era una cosa que no anava massa amb ells”. Així mateix, Grezzi ha mostrat la seua “decepció” pel fet que tant el Partit Popular com Ciutadans hagen votat en contra “de major seguretat, accessibilitat i mobilitat per als veïns i veïnes del Saler, del Perellonet i del Palmar”.

En acabar la Comissió d’Urbanisme, Grezzi s’ha mostrat “sorprés” per les paraules d’Alberto Mendoza i Narciso Estellés respecte els infractors. “Des de l’equip de govern tenim ben clar que s’han de complir les normes de circulació i hem de d’exigir que els infractors no se salten una línia continua, ens agradaria comptar amb el suport de PP i Ciutadans però, malauradament, sembla que es dobleguen davant els infractors que incompleixen la normativa del trànsit”.

Per últim, Grezzi també ha assenyalat que en pròximes dates hi haurà una reunió convocada per la Conselleria amb els representants de la Federació d’Associacions de Veïns on l’Ajuntament de València també ha sigut convocat i a la que assistirà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =