caixa popular

L'Ajuntament inicia mig centenar d'intervencions per a millorar els col·legis de València

L'Ajuntament inicia mig centenar d'intervencions per a millorar els col·legis de València
12/07/2017 -

La Regidoria de Govern Interior de l’Ajuntament de València ha anunciat una bateria d’actuacions municipals en diversos centres educatius de la ciutat “per condicionar i millorar les instal·lacions on a partir de setembre els xiquets i xiquetes de la ciutat continuaran la seua formació acadèmica”, ha explicat el regidor Sergi Campillo, per a qui “el Govern de la Nau incidix amb estes intervencions en la seua aposta prioritària pel benestar de la comunitat educativa en la nostra ciutat”.

Les actuacions que estan a punt d’encetar-se milloraran les condicions d’una trentena de col·legis. Entre elles hi ha: la col·locació d’elements de goma en portes i lavabos d’Infantil al col·legi públic Sant Joan de Ribera, per garantir la seguretat de l’alumnat; al Pablo Neruda, la substitució d’endolls i dels perfils del sòl a l’edifici d’Infantil; al Fernando de los Ríos, a petició del departament de prevenció de riscos laborals, es farà pressupost de la col·locació de carcasses protectores a les lluminàries als vestidors del gimnàs; al col·legi públic Magisteri Espanyol es repararà un gran forat en una de les parets d’una de les aules i a l’Ausiàs March, entre altres actuacions, se substituiran les portes dels lavabos.

Totes estes intervencions formen part d’una primera fase de treballs de manteniment i millora de les instal·lacions educatives a la ciutat de València, que serà complementada per més actuacions pròximament. En esta fase inicial s’abordaran un total de 48 intervencions durant els mesos de juliol i agost, que comptaran amb un pressupost total de 35.249,90 euros.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris