25n
25N
25N

L'Ajuntament incorpora 32 persones per a cuidar la devesa i obri un tercer punt d’informació al visitant

L'Ajuntament incorpora 32 persones per a cuidar la devesa i obri un tercer punt d’informació al visitant
05/08/2016 -

El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha anunciat que la seua regidoria ha incorporat 32 persones que treballaran des de l’1 d’Agost fins al 30 de novembre en tasques de manteniment i conservació de la Devesa. El personal incorporat correspon al Pla d’Ocupació gestionat per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible.

 Els 32 treballadors i treballadores que s’han incorporat s’han dividit en una brigada de poda, una de neteja forestal, una de llavors, una de producció vegetal (viveristes) i una altra d’Informadors ambientals.

La neteja dels camins, del passeig marítim així com dels carrils bici i de vianants de la zona per facilitar el trànsit són unes de les tasques que duran a terme. També la neteja de residus sòlids dins el bosc de la Devesa o l’arreplegada, neteja i classificació i envasat al Banc de Llavors, dels fruits i llavors de la Devesa Albufera. Fins i tot també mantindran el viver i la producció de la planta autòctona de Devesa-Albufera.

D’altra banda, la incorporació d’una brigada d’informadors ambientals formada per deu persones en total ha permés a l’Ajuntament obrir pròximament, després de tres anys tancada al públic, el punt d’informació de la Sanxa.

Així, hi haurà un servici d’informació als ciutadans sobre els valors naturals i culturals de la zona i també s’oferirà als visitants la realització d’itineraris per la Devesa-Albufera.

“El degoteig continuat d’actuacions en el bosc de la Devesa demostra l’interès que té en ell este equip de govern. El nostre compromís és ferm, com hem dit ja públicament i en reunions amb els veïns i les veïnes de la zona: continuarem treballant per la conservació i millora d’este tresor mediambiental que és patrimoni de la ciutadania de València”, ha dit Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =