25n
25N
25N

L'Ajuntament impulsarà les iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual

L'Ajuntament impulsarà les iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual
14/09/2016 -

L’Ajuntament destinarà 12.000 euros del pròxim pressupost municipal per a impulsar iniciatives culturals que donen visibilitat a la diversitat sexual. Així es desprén d’un conveni de col·laboració que la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, signarà amb el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals Lambda.

En el marc d’estes polítiques d’igualtat sexual, Isabel Lozano ha participat hui en una reunió amb responsables de diferents administracions per a abordar propostes per projectar al festival Mostra la Ploma que organitza l’esmentat col·lectiu per acostar al públic valencià una selecció de documentals i curtmetratges centrats en les diferentes realitats que envolten la diversitat sexual i de gènere.

La regidora Isabel Lozano ha recordat l’objectiu de l’actual equip de govern municipal “que treballa per a garantir la igualtat de drets de qualsevol persona, sina quina siga la seua orientació sexual”, i ha explicat que, amb este objectiu, l’Ajuntament donarà suport a totes aquelles iniciatives culturals que donen ressò a la diversitat i reivindiquen la igualtat.

Mostra la Ploma, que reivindica amb el seu nom el dret que té cada persona per mostrar-se i expressar-se lliurement en la societat sense els límits que marquen els estereotips sexuals i de gènere, convocarà el próxim any la seua tercera edició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 10 =