25n
25N
25N

L’Ajuntament impulsa la formació per a previndre comportaments violents a les trobades esportives escolars

La regidora Maite Girau presenta el taller de formació per a pares i mares de la campanya anomenada «A l’esport tria aquests cinc»

L’Ajuntament impulsa la formació per a previndre  comportaments violents a les trobades esportives escolars
04/12/2018 -

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha organitzat una campanya, amb la col·laboració de l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA), per evitar la violència i promoure el bon comportament en les trobades esportives escolars. En el marc d’aquesta iniciativa, dirigida a entitats i familiars dels i de les esportistes, perquè tinguen eines útils per gaudir d’un joc net, la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, presentarà aquesta vesprada, en el Complex Esportiu i Cultural la Petxina, el programa «Tallers de formació per a pares i mares d’esportistes de València».

En la seua intervenció recordarà «la importància de treballar els valors educatius que transmet l’esport», i ressaltarà «que fomentar la pràctica de qualsevol disciplina sense violència és una de les aspiracions de la Fundació Esportiva Municipal que treballa amb tots els agents de la ciutat que participen en l’activitat esportiva».«A més dels entrenadors, tècnics, àrbitres, directius, responsables organitzatius, les famílies dels esportistes formen part d’eixe gran equip que fa que els joves es formen com a esportistes i com a persones», afegirà la regidora.

En la presentació d’aquest taller de la campanya anomenada «A l’esport tria aquests cinc», que són respecte, companyerisme, aprenentatge, diversió i esforç, també participarà el coordinador general de la Divisió de Psicologia de l’Esport del Col·legi Oficial de Psicologia d’Espanya, Enrique Cantón, i el president de l’APECVA, David Peris. Així mateix, intervindran el Coordinador de les Escoles de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana J.J. Hurtado, i el representant de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Vicente Añó. El taller acabarà amb una taula redona el tema fonamental de la qual serà el paper dels pares i mares en l’esport base i escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

CCCC
torrent