25n
25N
25N

L'Ajuntament i la Universitat de València creen una beca per a doctorands de països prioritaris de cooperació al desenvolupament

El conveni entre les dos institucions es va firmar este dimarts a l’hemicicle municipal

L'Ajuntament i la Universitat de València creen una beca per a doctorands de països prioritaris de cooperació al desenvolupament
21/12/2016 -

En la data en què commemorem el Dia Internacional de la Solidaritat Humana, l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració, i la Universitat de València firmaran el conveni de col·laboració per a la creació de la convocatòria anual de beques Juan Castelló dirigides a estudiants de doctorat procedents dels països prioritaris de cooperació al desenvolupament. L’aportació municipal supera els 30.000 euros.

“Es tracta d’una beca de nova creació que pretén garantir el major impacte i retorn possible dels coneixements adquirits per l’alumnat participant als seus països d’origen”, ha explicat el regidor de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Roberto Jaramillo.

Les i els alumnes seleccionats hauran de realitzar un projecte científic i acadèmic en els programes de Doctorat de la Universitat de València “relacionats amb la cooperació al desenvolupament i/o els Objectius de Desenvolupament Sostenible, contribuint de esta forma i a través dels seus coneixements a millorar les condicions de vida de la població dels seus països d’origen”.

L’aportació de l’Ajuntament es xifra en 31.500 euros per a cada edició de la beca, que serà d’un any prorrogable fins a tres. La beca rep el nom Juan Castelló en homenatge a un funcionari municipal, Juan Castelló Verdú, qui va faltar al març del 2015, “com a reconeixement a la seua inestimable labor municipal” i per la seua contribució a la cooperació internacional, impulsada des de València.

La data triada, el 20 de desembre, es deu al fet que es commemora el Dia Internacional de la Solidaritat Humana. L’acte va tindre lloc en l’hemicicle de la casa consistorial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 11 =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus