caixa popular

L'Ajuntament es sumarà al pla Edificant per a la millora dels centres educatius de Xirivella

El consistori s’ha reunit a la Conselleria d’Educació i ha prioritzat la construcció d’un nou Gregori Mayans

L'Ajuntament es sumarà al pla Edificant per a la millora dels centres educatius de Xirivella
29/11/2017 -

Xirivella s’acollirà al Pla Edificant de la Generalitat per a reformar les infraestructures dels centres educatius del municipi. Això permetrà agilitzar els treballs de millora dels col·legis i instituts. Així ho ha anunciat l’alcalde, Ricard Barberà, després de la reunió que ha mantingut este matí amb el secretari autonòmic d’Educació, Miguel Soler, a la Conselleria d’Educació. També han assistit la regidora d’Educació, Encarna Martí, el regidor d’Urbanisme, Michel Montaner, juntament amb personal tècnic.

“La principal reivindicació ha sigut la construcció d’un nou col·legi Gregori Mayans, sense oblidar les necessitats que tenen els altres centres educatius de la localitat”, segons ha explicat l’alcalde, qui ha valorat positivament esta primera reunió.

Per la seua banda, la regidora ha precisat que “ara toca un treball coordinat en conjunt entre l’equip tècnic i la comunitat educativa per a concretar solucions i intervencions per als centres educatius, de manera que les nostres escoles tinguen les millors condicions”.

Durant la pròxima setmana la Conselleria recollirà les peticions de l’Ajuntament per a cadascun dels centres escolars i haurà de decidir quins projectes es duran a terme. Els que siguen seleccionats passaran a debatre’s als Consells Escolars, tant de centre com el municipal per a introduir les millores que aporte la ciutadania. Per últim, el ple de l’Ajuntament aprovarà els projectes.

El programa Edificant de la Conselleria d’Educació preveu una inversió de més de 130 milions d’euros en 2018 per a finançar infraestructures educatives a la Comunitat Valenciana que seran gestionats pels mateixos ajuntaments.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris